Site icon TLIFE

Μαριτίνα “Θέλει να είμαστε πάλι μαζί και να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει”.

Γεια σας κορίτσια!

Έχω ένα πρόβλημα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας! Πριν από ένα χρόνο έληξε η σχέση μου με έναν άνθρωπο που αγαπούσα πολύ και ήμουν ερωτευμένη. Ο λόγος ήταν ο στρατός. Εκείνος θα έπρεπε να υπηρετήσει τα πάτρια εδάφη και όλο αυτό του προκαλούσε ανασφάλεια… όπως είχε πει ο ίδιος!

Το γεγονός ότι εγώ θα έμενα πίσω και θα ήμουν “ελεύθερη” τον έκανε να πιστεύει ότι θα τον κερατώσω και ότι η σχέση μας θα διαλυθεί. Γι’ αυτό και αποφάσισε να τη διαλύσει πρώτος. Με πλήγωσε πολύ αυτή του η απόφαση, καθώς δεν ήθελα να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα αλλά και γιατί δεν του είχα δώσει ποτέ δικαίωμα ότι είμαι άπιστη.

Τους τελευταίους μήνες απολύθηκε και μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε για να μιλήσουμε. Θέλει λέει να είμαστε πάλι μαζί και να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Η αλήθεια είναι ότι τον θέλω ακόμα και ότι όλους αυτούς τους μήνες δεν έκανα κάτι με άλλον. Τί να κάνω; Το θεωρείτε σωστό να γυρίσω πάλι πίσω;

Μαριτίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr