Site icon TLIFE

Μάρω: “Τι να κάνω; Να τον αφήσω να φύγει; Πείτε μου τη γνώμη σας, please!”

Κορίτσια, πρώτη φορά μπαίνω στο site γιατί είμαι ειλικρινά πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρω τι να κάνω. Φοβάμαι ότι κάτι κάνω λάθος και είμαι μεγάλη για λάθη…

Είμαι εδώ και σχεδόν 5 χρόνια σε μια σχέση, όπου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο (Μάιο 2011) συζούμε. Εγώ είμαι 38 κι εκείνος 40. Όλα ήτανε καλά, ειδικά στις αρχές που ήρθαμε στο σπίτι μας.

Δυστυχώς όμως εγώ έμεινα άνεργη τον Νοέμβριο του 2011. Στις αρχές δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά η ανεργία μου έβγαλε γκρίνια και νεύρα και δυστυχώς πολλές φορές ξέσπαγα σε εκείνον. Συν του ότι ίσως τον φροντίζω παραπάνω από ότι πρέπει και ίσως τον πνίγω…

Το αποτέλεσμα; Μάλλον τον κούρασα και τον Απρίλιο έφυγε ταξίδι με τη δουλειά κι γύρισε μεταλλαγμένος με άσχημο τρόπο. Από μήνυμα που έπιασα στο κινητό κατάλαβα ότι υπήρξε και παιχνίδι με κάποια στο ταξίδι που είχε πάει. Της μίλησα κι εκείνη ήτανε τόσο σίγουρη ότι θα πάει να μείνει μαζί της.

Εκείνος πάλι, έβγαινε, έπινε και κάποια στιγμή μου είπε ότι του έχει τελειώσει αυτό που ένιωθε για μένα κι ότι θα φύγει από το σπίτι. Όσον αφορά σε εκείνη, το παραδέχτηκε, αλλά είπε ότι ήταν ένα παιχνίδι και όχι κάτι σοβαρό.

Για κακή του τύχη αρρώστησε. Μπήκε στο νοσοκομείο και ήμουν η πρώτη που ζήτησε να πάει κοντά του. Κι εγώ βέβαια πήγα καθότι τον αγαπάω και τρόμαξα.

Όταν βγήκε και μέχρι χθες ούτε κουβέντα ότι βαρέθηκε και θέλει να χωρίσουμε ή ότι θα φύγει από το σπίτι. Όλα καλά. Πήγαμε διακοπές, μου έστελνε μηνύματα ότι με αγαπάει, μου άφηνε σημειώματα ότι με αγαπάει…

Ok βέβαια πήγαινε και τις βόλτες και τους καφέδες με τους φίλους του -αν και δεν μου αρέσει και καμιά φορά δυστυχώς γκρινιάζω…

Χθες πάλι λοιπόν ξαφνικά, αφού τον ένιωσα ψυχρό, τον ρώτησα τι έχει και μου λέει: “Από τον Απρίλιο σου είχα πει να χωρίσουμε. Έδωσα μια ευκαιρία, αλλά οι ευκαιρίες τελείωσαν. Βαρέθηκα. Θα φύγω από το σπίτι”.

Του λέω: “Τι έγινε πάλι ξαφνικά;” Και μου απαντάει: “Έχω τα ψυχολογικά μου”. Και του λέω ότι δεν γίνεται κάθε φορά να τα τινάζει όλα στον αέρα και μετά όλα να περνάνε. Μου απάντησε ότι άμα χωρίσουμε δεν υπάρχει επιστροφή. Όλα αυτά από το τηλέφωνο!

Όταν ήρθε σπίτι του έδειξα ένα σημείωμα που μου είχε αφήσει μια εβδομάδα πριν κι έλεγε: “Σε αγαπάω πολύ πολύ. Να προσέχεις μέχρι να γυρίσω…”. Και του λέω: “Τι έγινε, ρε αγάπη, μέσα σε δυο εβδομάδες;”

Απάντηση: “Μπορούμε να αφήσουμε λίγες μέρες γιατί δεν είμαι καλά…”

Δυστυχώς όταν έχει πρόβλημα γενικά πιέζεται και δεν ξέρει τι να κάνει και αντιδρά περίεργα. Αυτό το διάστημα πήζει τρελά στη δουλειά και κουράζεται. Έχει πολλά έξοδα και γενικά τον έχει πάρει από κάτω.

Τι να κάνω; Να τον αφήσω να φύγει; Λέτε να έχει τελειώσει αυτή η σχέση;

Δεν μπορώ να μένω άλλο σε μια σχέση που δεν έχει μέλλον. Αλλά τον αγαπάω πολύ ειλικρινά και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν μου λέει και το ένστικτό μου κάτι.

Please κορίτσια, πείτε μου τη γνώμη σας, please!!!

Μάρω

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr