Μάρθα: “Γενικά δεν ξέρω τι να κάνω! Είμαστε φιλοι; Δεν ξέρω καν πως με βλέπει…”

Γεια σας!

Αποφάσισα κι εγώ να γράψω τη δική μου ιστορία που με ταλαιπωρεί αρκετά.

Σχεδόν δύο χρόνια τώρα είμαι πολύ ερωτευμένη με ένα συμμαθητή μου! Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί -τουλάχιστον όποτε είμαστε κοντά, γιατί και οι δύο τώρα είμαστε φοιτητές σε διαφορετική πόλη!

Μετά τις διακοπές του Πάσχα κατάλαβα όμως ότι δεν είμαι και πολλά για εκείνον και αποφάσισα πως θα κάνω μια καινούρια αρχή. Το θέμα δεν είναι όμως αυτό. Πρόσφατα έμεινα με έναν φίλο μου γιατί έτυχε να έρθει να με επισκεφθεί και κοιμηθήκαμε μαζί.

Δεν έγινε εννοείται κάτι απλά εκεί που ήμασταν ξαπλωμένοι μου χάιδευε το χέρι… και ήταν τόσο γλυκό! Ίσως να μην καταλαβαίνετε πόσο…

Παρόλα αυτά δεν το παρεξήγησα. Αυτό έγινε όμως και τη δεύτερη μέρα. Το θέμα μου εμένα είναι ότι τώρα που γύρισε σπίτι του, μου μιλάει κάπως απότομα και δεν ξέρω γιατί. Γενικά δεν ξέρω τι να κάνω! Είμαστε φίλοι; Δεν ξέρω καν πως με βλέπει!!!

Μάρθα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Παράξενο που φέρεται έτσι, εκτός αν για εκείνον τα χάδια στο χέρι δεν σημαίνουν κάτι. Μπορεί να μην θέλει περαιτέρω εξελίξεις και αμύνεται τώρα, για να μη δώσει τροφή για προσδοκίες από σένα. Δεν πειράζει, εγώ θα έλεγα ότι όποια επικοινωνία έχετε, να συνεχίσετε να τη διατηρείτε και αν αυτός συνεχίσει στον ίδιο τόνο μαζί σου, τότε καλυτερα να διακόψεις. Εντάξει, είναι πολύ καλό να έχεις υπομονή κι επιμονή, αλλά όχι και ν’ αφήνεις τον άλλον να σου κάνει την ψυχολογία κουρέλια!

  2. Δώσε του λίγο χρόνο να δεις πώς θα συνεχίσει, δηλαδή κρατήστε κανονικά επικοινωνία όπως πριν, αλλά αν βλέπεις ότι από μεριάς του δεν έχει αισθήματα ή ότι συνεχίζει να είναι απότομος μαζί σου, τότε κόψε την επαφή μαζί του. Είναι μεγάλη ψυχολογική πίεση να νιώθεις εσύ κάτι για κάποιον, αλλά εκείνος να σε μειώνει με τη συμπεριφορά του.

  3. Μάρθα μου,καλησπέρα!Βασικά…είμαι σίγουρη ότι δεν σε βλέπει κ τόσο φιλικά…ʼλλωστε χωρίς λόγο να σου μιλάει απότομα???….τι είναι τρελλός??Πολύ απλά είναι αγόρι.τα αγόρια από μικρή ηλικία όταν γουστάρουν ένα κοριτσάκι κ δεν μπορούν να το εκφράσουν…το μαλώνουν,το κοροιδεύουν,το χτυπάνε…κλπ.Κάπως έτσι είναι πιστεύω κ η δική σου περίπτωση.Κ κυρίως αν εσύ δεν του δείχνεις τπτ…τον εκνευρίζεις περισσότερο.Κοίτα τον στα μάτια κ θα νιώσεις πως σε βλέπει!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More