Site icon TLIFE

Mary: “Νιώθω πολλές τύψεις ότι εγώ φταίω που τελειώσαμε τόσο σύντομα…’’

Είμαι μόνη μου εδώ και 10 μήνες μετά από μια σχέση λίγων μηνών με ένα παλικάρι μικρότερό μου (εγώ 29 και αυτός στα 25)…

Λένε πως όταν κάποιος άνδρας θέλει μια κοπέλα, κάνει τα πάντα για αυτήν και θέλει συνεχώς να την βλέπει… Υπήρχε απόσταση χιλιομετρική ανάμεσά μας, γύρω στα 90 χιλιόμετρα.

Ήταν τόσο γλυκός, παθιασμένος μαζί μου, αλλά άρχισε σιγά-σιγά να αλλάζει, να απομακρύνεται. Το αποτέλεσμα ήταν να τελειώσει και αυτός να χαθεί για πάντα από την ζωή μου χωρίς να μου πει κάτι, το παραμικρό αν και προσπάθησα να μάθω τι έγινε αλλά δεν πήρα ποτέ καμία απάντηση από αυτόν…. Όλα αναπάντητα.

Έχουν περάσει 10 μήνες και δεν υπάρχει μέρα που να μην τον σκέφτομαι, να μην μου λείπει, να μην κατηγορώ τον εαυτό μου ότι θα έπρεπε να ήμουν πιο διαχυτική απέναντί του μπροστά στον κόσμο αλλά και να πήγαινα και εγώ στην πόλη του (ερχόταν αυτός επειδή έχει σπίτι εδώ και έτσι ερχόταν για 2-3ήμερα, ενώ εγώ θα πήγαινα αυθημερόν στην πόλη του και δεν το έκανα ποτέ).

Νιώθω πολλές τύψεις ότι εγώ φταίω που τελειώσαμε τόσο σύντομα. Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι πολύ πιθανόν να μην είναι μόνος του και να κάνει έρωτα με κάποια άλλη κοπέλα… Έχω συνεχώς μπροστά στα μάτια μου την μορφή του, ακούω την φωνή του, είναι όλα τόσο ζωντανά σαν να συμβαίνουν τώρα….

Μπορεί να έχει βρει κάποια κοπέλα κοντά στα 20, είχα δει πως τον κοίταγαν ακόμα και κορίτσια του λυκείου αλλά και εγώ αν και κοντεύω να 30ρίσω είμαι εμφανίσιμη, δεν περνάω απαρατήρητη.

‘Επρεπε να έδειχνα περισσότερο το ενδιαφέρον μου για αυτόν, να ξεκουνιόμουν και να πήγαινα στην πόλη του να τον δω έστω για 1 ώρα…. ΕΠΡΕΠΕ!

Και όλο αυτό το γεγονός που δεν μου εξήγησε ποτέ, δεν με αφήνει να ηρεμήσω και έτσι γεμίζω ακόμα περισσότερες τύψεις ότι εγώ φταίω που τον έχασα ή τουλάχιστον που δεν κράτησε λίγο παραπάνω.

Πίστευα ότι με τον καιρό θα ξεχαστεί αλλά δεν! Πάντα στο μυαλό μου… Ίσως βέβαια επειδή δεν έχω βρει κάποιον ενδιαφέρων τύπο ώστε να ξεχαστεί, δεν ξέρω… Και εργασιοθεραπεία αλλά τίποτα.

Mary

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr