Site icon TLIFE

Mary: “Όλες οι φίλες μου, μου λένε να στείλω στην άλλη όλα τα μηνύματα…”

Το καλοκαίρι που μας πέρασε γνώρισα κάποιον ο οποίος έδειχνε το ενδιαφέρον του για εμένα αρκετό καιρό πριν, αλλά εγώ ποτέ δεν είχα κάτσει να ασχοληθώ. Είχε χωρίσει λίγες μέρες πριν και ξεκινήσαμε κάτι καινούριο με το φόβο και την ανασφάλεια πως ίσως γυρίσει στην πρώην, αφού ήταν φρεσκοχωρισμένος…

Ήμουν πολύ πιεστική και εννοείται πως όχι χωρίς λόγο και αιτία. Ο κύριος είχε φωτογραφίες με την πρώην του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λοιπά. Πολλές φορές με φώναζε κατά λάθος με το όνομά της και διάφορα τέτοια που πάντα θα έβρισκε κάτι πειστικό για να τα δικαιολογήσει…

Φοβόμουν και το έδειχνα… Κυκλοφορούσαμε μαζί ανοιχτά και έδειχνε με τη συμπεριφορά του ότι με ήθελε. Το θέμα όμως είναι πως ο κύριος δεν ήθελε να τον ελέγχουν. Μπορεί να εξαφανιζόταν για ώρες κι εγώ έπρεπε να μην ρωτήσω πολλά πολλά και γενικά ήθελε την ελευθερία του, όχι σε νορμάλ πλαίσια.

Κάποια στιγμή λοιπόν χωρίζουμε γιατί τον προκάλεσα εις γνώσιν μου βέβαια, αλλά δεν γινόταν να ανέχομαι τέτοιου είδους συμπεριφορές. Να εξαφανίζεται, να μην ξέρω τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου, να έχει φωτογραφίες με την άλλη στο facebook και όλο αυτό… Αφήστε που είχα αρχίσει ήδη να τον ερωτεύομαι με όλα όσα μου έλεγε…

Μην πολυλογώ… Μετά από κάποιες μέρες -δύο θα ήταν; τρεις; παραπάνω όμως δεν ήταν- τον είδα πάλι με την κοπέλα που είχε πριν από εμένα.

Έβρισα, ξέσπασα, το ξέχασα κάποια στιγμή το θέμα ή μάλλον καλύτερα, σταμάτησα να ασχολούμαι! Ο κύριος όμως προσπάθησε πολύ σύντομα να αρχίσει πάλι επαφές μαζί μου λέγοντας πως έχει σχέση φυσικά. Εγώ εννοείται δεν το συζήτησα καν και μετά από λίγες μέρες πάλι μου έστειλε να δει τι κάνω.

Πιάσαμε τη συζήτηση και τελικά πήγα σπίτι του. Μου είπε ότι έχει χωρίσει και με τα πολλά κάναμε έρωτα. Έχουμε απίστευτη χημεία σε αυτόν τον τομέα. Για κάτι σοβαρό δεν ταιριάζουμε. Το ξέρω και το ξέρει, αλλά και πάλι εγώ δεν είμαι από τις κοπέλες που ψάχνω κάτι τέτοιο. Με γνώρισε ως κάτι πιο σοβαρό κι έτσι θέλω να με βλέπει.

Με τα πολλά, μιλάμε λίγο και την επόμενη μέρα και μετά εξαφανιζόλ για κάποιες μέρες. Ξαναστέλνει, βρισκόμαστε, δεν συζητάμε καν αν τα ξαναβρήκε. Εγώ η έξυπνη τον έβλεπα όλο μόνο του και λέω: ε, εντάξει, σιγά μην είναι μαζί της πάλι. Έλα όμως που την πάτησα…

Την επόμενη μέρα που βρεθήκαμε, μου έστειλε να πάω σπίτι του. Εγώ δεν πήγα κι ενώ μιλούσαμε, βλέπω check in μαζί με την πρώην -που δεν ήταν πρώην, αλλά βόλευε να τη θεωρώ ως πρώην- σε ένα εστιατόριο.

Εγώ νευρίασα, αλλά αντέδρασα ψύχραιμα. Ένιωσα ηλίθια, αλλά προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Όταν ήρθε να συζητήσουμε το συμβάν, μου είπε πως ποτέ δεν το έχει ξανακάνει αυτό σε σχέση του και πως δεν μπορεί να το ελέγξει. Κι ενώ ξέρω πως με δουλεύει, εγώ τον πίστεψα και γενικά δεν ξέρω πως να κινηθώ.

Όλες οι φίλες μου, μου λένε να στείλω στην άλλη όλα τα μηνύματα. Δεν θέλω όμως να γίνω κατίνα. Δεν μου ταιριάζουν αυτά. Θέλω να γυρίσει σε εμένα από μόνος του. Είμαι διατεθειμένη να αλλάξω και να είμαι έτσι όπως θέλει αυτός. Ζηλεύω που ενώ κάποτε ήταν με μένα τώρα είναι μαζί της και με θυμάται μια στο τόσο.

Mary


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr