Site icon TLIFE

Mary: “Πως μπορεί ένας άνθρωπος που δείχνει ότι σε θέλει τόσο πολύ να παγώνει έτσι μια κατάσταση;”

Τον γνώρισα στο φροντιστήριο, αλλά δεν μιλούσαμε ιδιαίτερα. Εγώ 30 κι αυτός 29.

Έμαθα ότι του άρεσα και προσπάθησα να βρω το τηλέφωνό του. Τελικά το βρήκα κάποιους μήνες αφού είχαμε τελειώσει τα μαθήματα και την Πρωτοχρονιά αποφάσισα να του στείλω μήνυμα για καλή χρονιά. Ανταποκρίθηκε θετικά, αφού στέλναμε μηνύματα για 4 ώρες.

Έλειπε στα Γιάννενα όμως και είπαμε ότι όταν θα ερχόταν στην Αθήνα θα βγαίναμε για καφέ.

Εν τω μεταξύ, μετά από λίγο καιρό μου είπε ότι είχε βγάλει εισητήριο να πάει στην Αυστραλία για να βρει δουλειά. Τελικά βγήκε η προκήρυξη για τον διαγωνισμό που περιμέναμε και ανέβαλε το ταξίδι.

Ήρθε Αθήνα και αρχίσαμε να βγαίνουμε. Εγώ του είπα ότι είχα μια σχέση που ήταν όμως προβληματική. Μιλάγαμε και πολλές ώρες κάθε βράδυ μέσω e-mails.

Μου είπε ότι του άρεσα πάρα πολύ, ότι ανυπομονούσε να συνδεθώ το βράδυ στο internet για να μιλήσουμε και γενικά έκανε σχέδια για το άμεσο μέλλον.

Αλλά εκεί που τα πράγματα άρχισαν να στρώνουν βρήκε δουλειά στις Σέρρες κι έπρεπε να φύγει. Ήταν πολύ ξεκάθαρος απέναντί μου και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει σχέση από απόσταση γιατί μόλις είχε βγει από μια τέτοιου τύπου σχέση.

Αποφασίσαμε λοιπόν να το αφήσουμε φλου και να επικοινωνούμε που και που. Εγώ έχω επικοινωνήσει δύο φορές μαζί του, ενώ αυτός δεν έχει κάνει καμία κίνηση.

Και αναρωτιέμαι, πως μπορεί ένας άνθρωπος που λέει και δείχνει ότι σε θέλει τόσο πολύ να παγώνει έτσι μια κατάσταση λόγω απόστασης και να μην στέλνει έστω ένα μήνυμα για να σου δείξει ότι σε σκέφτεται;

Περιμένω τα σχόλιά σας…

Mary

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr