Site icon TLIFE

Mary: “Πρέπει να κάνω κάτι να βγει από τη ζωή του αδερφού μου…”

Η κοπέλα του αδερφού μου…
Δεν θα γράψω πολλά, αλλά η κοπέλα είναι πολλά χρόνια μεγαλύτερη, άλλη θρησκεία, επαφή με γονείς όχι. Η αδερφή της έχει παιδιά από τον πρώτο γάμο (επαφή καμία τώρα), έχει μωρό με έναν 15 χρόνια μικρότερό της. Δεν έχουν ούτε ένα πτυχίο, δεν ξέρουν μια ξένη γλώσσα.

Αυτή είπε στον αδερφό μου: σταμάτησα το σχολείο για να δουλέψω και σήμερα είναι 30 χρόνων και δεν πάει για δουλειά (δουλειές υπάρχουν). Στο προφίλ της υπάρχουν γέροι που σχολιάζουν με πικάντικα σχόλια και πάρα πολλά ακόμα.

Ζητάει γάμο και παιδιά κι ο αδερφός μου την πονάει. Δεν είμαι κακιά. Αυτή πλήγωσε ένα 21χρ. κορίτσι για να μην έχει επαφές με τον αδερφό μου. Το κοριτσάκι δεν θα έκανε ποτέ κάτι με τον αδερφό μου. Επίσης, το κορίτσι το γνώριζα, είχα επαφές μαζί της κι αυτή το γνώριζε. Δεν είναι καλή και ποτέ δεν πέφτω έξω με τους ανθρώπους.

Πρέπει να κάνω κάτι να βγει από τη ζωή του αδερφού μου. Βρήκα αρκετά για το τομάρι της, αλλά ζω και μακριά από το σπίτι μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο αδερφός μου δεν θέλει να ακούει κακό λόγο για αυτήν. Τέλος, τώρα τελευταία στο σόι μου έχουμε γάμους. Ο αδερφός μου είπε στη μαμά: Αυτή λέει αρκετές φορές το θέμα γάμος. Και αυτός το θέλει.

Mary

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr