Ματούλα: “Σε δύο εβδομάδες θα είναι πάλι πίσω. Αν με αναζητήσει τι να κάνω;”

Πριν ένα μήνα γνώρισα ένα αγόρι πέντε χρόνια μεγαλύτερό μου και αποφασίστηκε από κοινού να έχουμε μια ελεύθερη σχέση. Όμως ο καιρός περνούσε κι εγώ άρχισα να τον ερωτεύομαι.

Όταν άρχισε να το καταλαβαίνει απομακρύνθηκε και μου ανακοίνωσε ότι σε τρεις εβδομάδες θα πάει φαντάρος.

Προσπάθησα να τον πλησιάσω και να περάσουμε τις τελευταίες μέρες όσο καλύτερα γινότανε αλλά δεν ανταποκρινόταν.

Πέρασε μια εβδομάδα χωρίς να μάθω νέα του και την τελευταία μέρα ήθελε να με χαιρετήσει, αλλά μου έδειξε πως ήθελε και κάτι παραπάνω.

Δεν ανταποκρίθηκα στα θέλω του, αλλά η στάση του με προβλημάτισε.

Σε δύο εβδομάδες θα είναι πάλι πίσω. Αν με αναζητήσει τι να κάνω;

Ματούλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μπράβο σου!! Πολύ καλά έκανες και δεν έκανες σεξ μαζί του την τελευταία φορά που τον είδες! Η λογική λέει πως απο τη στιγμή που δεν θέλετε τα ίδια πράγματα, πρέπει να τον αφήσεις να φύγει και να προχωρήσεις μπροστά! Τώρα αν αυτό μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη, είναι άλλο θέμα, αλλά απο τη στιγμή που ζητάς συμβουλή, εγώ αυτό προτείνω!

  2. καλα κατσε πρωτα να σε αναζητισει…

  3. H ψυχολογια λεει οτι οι αντρες που πανε στρατο ζητανε μια σιγουρια λογω του ψυχολογικου βαρους που εχουν..συνηθως κατι “ελευθερο” απλα γιανα εχουν ενα ανθρωπο να αισθανονται οτι καποιος τους νοιαζεται..οποτε keep walk?ng…

  4. Αν είναι καλός στο σεξ πήγαινε μαζί του και πέρνα καλά. Εάν ούτε σε αυτό είναι καλός αγνόησέ τον και ψάχνε για άλλον.

  5. mpravo sou re matoula… mpravo kouklitsa mou pou antistathikes! an se anazitisei fersou san na min trexei tipota k deiks tou oti k gia sena itan kati peristasiako k sou perase! apo tin alli mporeis na kaneis auto pou leei i @X arkei na min ksanakolliseis!!! kisses ante k kala ko…

  6. matoula einai wraios????!!!!!!!!

  7. δηλαδή αν είναι ωραίος αγαπητή dimitra αλλάζει το πράγμα;;; οι ωραίοι έχουν χρέη…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More