Site icon TLIFE

Μελίνα: “Ανακάλυψα στον λογαριασμό του skype του συνομιλία με μια άγνωστη…”

Καλησπέρα!

Με λένε Μελίνα, είμαι 25 χρόνων κι εδώ και ενάμιση χρόνο έχω σχέση με ένα παιδί ένα χρόνο μεγαλύτερό μου. Γενικά όλο αυτό το διάστημα ήταν καλός και τυπικός απέναντί μου.

Αυτές τις μέρες έχουμε μαλώσει και από την μεριά μου σχεδόν χωρίσει. Ο λόγος; Γιατί ύστερα από υποψίες που είχα και εγώ σαν γυναίκα, ανακάλυψα στον λογαριασμό του skype του συνομιλία με μια άγνωστη (παλιά γνωστή του όπως μου είπε αργότερα).

Όμως η συνομιλία δεν ήταν φιλική αλλά άκρως αποκαλυπτική!! Και στη συνέχεια ανακάλυψα μέσω κάποιων mail του ότι επισκεπτόταν ανα τακτά χρονικά διαστήματα και γνωστή σελίδα γνωριμιών!!

Η δικαιολογία που μου είπε είναι ότι ήταν ανασφαλής και δεν είχε αυτοπεποίθηση λόγω της εμφάνισής του (κάποια παραπάνω κιλά). Ορκίζεται όμως ότι ποτέ δεν συνάντησε καμία και ότι με καμία γυναίκα σε αυτήν τη σελίδα δεν μίλησε πονηρά, παρά μόνο είπαν δυο κουβέντες.

Φυσικά μου τόνισε -κλασικά- ότι μόνο εμένα αγαπάει κλπ. Πιστεύετε ότι η απόφασή μου να τον χωρίσω είναι λανθασμένη;

Μελίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr