Site icon TLIFE

“Μερικές φορές σκέφτομαι πως αξίζω εξωτερικά κάτι καλύτερο”. Η Έλλη θέλει τη βοήθειά σου…

© Yurok Aleksandrovich - Fotolia.com

Καλησπέρα σας!
Είμαι 28 χρόνων κι έχω μια σχέση με ένα παιδί εδώ και δύο χρόνια. Στους τρεις πρώτους μήνες της σχέσης μας έμεινα άνεργη. Από τότε, μέχρι και τώρα, με στήριξε και με στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά.

Είναι πολύ καλό παιδί και γενικά με αγαπάει πολύ. Σέβομαι και εκτιμάω τα όσα έχει κάνει για μένα και ξέρω πως αν χωρίσουμε θα στεναχωρηθώ πολύ.

Δεν έχουμε προβλήματα σε γενικές γραμμές. Σεβόμαστε τα θέλω ο ένας του άλλου. Απλά εγώ, κατά καιρούς, έχω έντονα σκαλώματα και κολλήματα. Ξέρω πως είναι λάθος μου που τα σκέφτομαι, αλλά το θέμα είναι γιατί τα σκέφτομαι;;;

Σαν γυναίκα περιποιούμαι πολύ τον εαυτό μου και μου αρέσει το ίδιο και στον άντρα. Άλλες φορές νιώθω πως δεν μου αρέσει εμφανισιακά, άλλες πάλι ναι. Μερικές φορές σκέφτομαι πως αξίζω εξωτερικά για κάτι καλύτερο…

Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος σκέψη μου. Ξέρω πως δεν θα ξαναβρώ τόσο καλό παιδί.

Υπάρχουν φορές που τον κρίνω για το κούρεμά του, το χτένισμά του, το ντύσιμό του… σαν να θέλω να τον αλλάξω. Ή αν κάποιος γνωστός κάνει για παράδειγμα ένα αρνητικό σχόλιο θα με στεναχωρήσει και θα με επηρρεάσει.

Πώς θα σταματήσω να έχω τέτοια κολλήματα; Μήπως δεν τα έω καλά με τον εαυτό μου κι έχω αυτές τις ανασφάλειες;

Κορίτσια θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ!

Έλλη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr