Site icon TLIFE

“Μια φίλη μου έκανε σχέση μαζί του”. Η Μαρία δεν νιώθει καλά και χρειάζεται τη βοήθειά σου

Fotolia

Κορίτσια μου, εγώ είχα μια σχέση με ένα αγόρι 9 μήνες (σαν εγκυμοσύνη ακούγεται).

Εκείνος ήταν φαντάρος. Περάσαμε πολλά τελοσπάντων μαζί… Χωρισμοί, επανασυνδέσεις, τσακωμούς, αγάπες, όλα μαζί και όλα στο έπακρο.

Κάποια στιγμή τον χώρισα οριστικά γιατί η σχέση μας δεν προχωρούσε άλλο για διάφορους λόγους. Ποτέ δεν έπαψα να τον σκέφτομαι και να τον αγαπώ και από ό, τι μου έλεγε ούτε κι εκείνος.

Μετά από καιρό κι ενώ εγώ δεν είχα καταφέρει ακόμα να τον ξεπεράσω και να προχωρήσω παρακάτω, μια φίλη μου (ο Θεός να την κάνει) έκανε σχέση μαζί του.

Έκλαψα, πόνεσα, έπεσα στα πατώματα, αλλά μπροστά τους κυρία. Όλοι νόμιζαν ότι δεν με ενοχλούσε καθόλου. Η δε φίλη μου δεν είχε ενδοιασμούς να τον φέρνει και στο τραπέζι μας όταν ήμασταν παρέα.

Μια φορά -δεν θα το ξεχάσω- καθόμασταν παρέα, εκείνη έπρεπε να φύγει και μου είπε καθώς έφευγε να τον προσέχω! Αν έχετε το Θεό σας δηλαδή!

Τελικά χώρισαν μετά από κάποιο καιρό. Έφτασα στο σημείο να την παρηγορήσω! Και το ευχαριστώ της για όσα έκανα; Τώρα μιλάει με το αγόρι που τα είχα πρόσφατα και χωρίσαμε….

Δεν έκανα φασαρία και πάλι. Μόνο στον κολλητή μου είπα πώς ακριβώς νιώθω για όλα αυτά.
Δεν είμαι καλά, βοηθήστε με!

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr