Site icon TLIFE

Μια φίλη χρειάζεται τη βοήθειά σου σε μια μπερδεμένη κατάσταση!

Fotolia

Πραγματικά πιστεύω πως μέσα από αυτό το site θα με βοηθήσετε γιατί η ιστορία μου είναι ένα παζλ και ο τίτλος λέγεται κρυφτό!

Πριν από λίγους μήνες, έκανα σχέση με ένα παιδί. Όλα ήταν ωραία, αλλά μία από τις φίλες μου δεν τον ήθελε. Χωρίς λόγο.

Συνέχεια τον έβριζε και τον κατηγορούσε. Μου έλεγε να τον αφήσω -βλακεία που δεν την άκουσα! Νόμιζα ότι ζήλευε. Αποφάσισα λοιπόν να την κάνω πέρα κρατώντας το αγόρι μου (το οποίο με “βοήθησε” αμέσως να διαλέξω ποιον θα αφήσω και ποιον θα κρατήσω γιατί συνέχεια μου έπαιζε τον θιγμένο).

Κάποια μέρα, ενώ όλα ωραία και η ώρα 5 το απόγευμα, το αγόρι μου μου είπε “σ’ αγαπάω”… Το ίδιο βράδυ 12 η ώρα μπροστά στις φίλες με χώρισε βρίζοντάς με… Από τις 5 μέχρι τις 12 ήταν με δύο φίλες του…. ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ… “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΑ”…

Έπειτα έμαθα ότι η φιλενάδα μου και ο κύριος έχουν καλή επαφή, τρώνε μαζί, μιλάνε… όλα μια χαρά. ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ… “ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΟΙ”…

Μια μέρα έρχεται μια φίλη του και μου λέει ότι τον κερατώνω… Και του το είπαν κάποιοι… Ένας από αυτούς είναι ένας φίλος του. Το ορκίζομαι δεν το έκανα ποτέ!

Ταυτόχρονα, αφότου χώρισα έκανα κανούριες φιλίες. Ξαφνικά μαθαίνω όμως ότι οι νέες μου φίλες κάνουν παρέα με τον πρώην μου και μία από αυτές έχει σχέση με τον φίλο του που με χώρισε…! ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ… “ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ) ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕ?”.

Είμαι 21 χρόνων και δεν ξέρω τι να πιστέψω…! Ποια η θέση μου αυτήν τη στιγμή και ποια στάση να κρατήσω; Αυτός ο άνθρωπος ό, τι αγαπάω με δόλιο τρόπο μου το παίρνει!

Πιστεύω να με βοηθήσετε! Ευχαριστώ!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr