Site icon TLIFE

Μίνα: “Γιατί γύρισε; Τι να κάνω; Κι αν είναι ο άντρας της ζωής μου;”

Γεια σας, κορίτσια!

Αποφάσισα κι εγώ να γράψω την ιστορία μου γιατί χρειάζομαι μια αντικειμενική άποψη.

Είμαι 34 ετών. Πριν 8 χρόνια είχα σχέση με έναν άντρα. Τον αγαπούσα, με αγαπούσε, αλλά δεν τσουλούσε η ιστορία. Υπήρχαν εντάσεις, διαφωνίες, προβλήματα επικοινωνίας. Χωρίσαμε.

Όλο αυτό το διάστημα χανόμασταν για έναν χρόνο, αλλά πάντα κάποιος από τους δύο έκανε το πρώτο βήμα και ξαναβρισκόμασταν. Και όλα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Αυτή η οικειότητα που νιώθαμε μας οδηγούσε σχεδόν αμέσως στο κρεβάτι.

Και μετά, ξεκινούσαν ξανά τα ίδια προβλήματα. Και ξαναχωρίζαμε.

Στον τελευταίο χωρισμό χαθήκαμε. Τρία χρόνια καμία επαφή. Μόνο δυο-τρια χαζά μηνύματα στο facebook, άσχετα και καμίας σημασίας.

Πριν μερικές μέρες όμως μου τηλεφώνησε και επέμενε να βρεθούμε. Θα ήθελα να σας πω πως όλο αυτό το διάστημα εκείνος έκανε τη ζωή του κανονικά. Έκανε σχέσεις, ερωτεύτηκε, ταξίδεψε. Ενώ εγώ, σαν κάποιος να πάτησε το pause στη ζωή μου ακινητοποιήθηκα. Κι αν εξαιρέσεις κάποιες ελάχιστες προσπάθειες φλερτ, που οδήγησαν σε περιστασιακό σεξ χωρίς καμία άλλη εξέλιξη στη ζωή μου δεν συνέβη τίποτα.

Βρεθήκαμε λοιπόν και όλα ήταν ξανά σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μου είπε τα νέα του, του είπα τα δικά μου (δεν είχα και πολλά). Εκείνος μου είπε ότι είχε μια σχέση, ήταν πολύ ερωτευμένος, αλλά χωρίσανε με πολύ άσχημο τρόπο. Μετά από αυτό ήταν που τηλεφώνησε σε μένα.

Δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε δεν προέκυψε σεξ. Ούτε τη δεύτερη. Και τις δύο ήρθε σπίτι μου.

Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση. Και μέσα μου είμαι αρκετά μπερδεμένη. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω. Να κάνω μια προσπάθεια ακόμη σε μια ιστορία που έχει δείξει ότι δεν τσουλάει ή να εκμεταλλευθώ το ότι μπορώ και να προχωρήσω τη ζωή μου αφήνοντας πίσω το παρελθόν;

Μου πήρε πολύ καιρό να ξεπεράσω το θυμό και τον πόνο που μου προκάλεσε αυτή η ιστορία. Τώρα όμως είμαι καλά. Και δεν με επηρεάζει. Μήπως υπάρχει κίνδυνος να ξαναταλαιπωρήσω τον εαυτό μου; Γιατί γύρισε όμως; Κι αν είναι ο άντρας της ζωής μου;

Μίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr