Site icon TLIFE

“Μου εκμυστηρεύτηκε ότι παρ’ όλο που είναι 30 χρόνων δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένη σχέση”

Γεια σας!

Είμαι 25 χρόνων και αποφάσισα να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου μαζί σας…

Λοιπόν, εδώ και ένα μήνα έχω γνωρίσει ένα πολύ καλό παιδί γύρω στα 30. Δείχνει ενδιαφέρον για μένα και ομολογώ ότι κι αυτός δεν μου είναι αδιάφορος.

Είναι καλός, εμφανίσιμος, μορφωμένος και με μια καλή δουλειά. Θα μου πείτε, αφού τα έχει όλα αυτά, τότε τι σε απασχολεί; Λοιπόν… μου εκμυστηρεύτηκε ότι παρ’ όλο που είναι 30 χρόνων δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένη σχέση!

Ειλικρινά, όταν το έμαθα έπεσα από τα σύννεφα! Όταν τον ρώτησα: πως είναι δυνατόν, μου είπε ότι είναι πολύ συναισθηματικός, ότι είχε περάσει μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση στα 20 και δεν έδινε μετά και τόσο σημασία στις σχέσεις κλπ. κλπ.

Το θέμα είναι ότι είμαι πολύ μπερδεμένη. Τι να κάνω; Να προχωρήσω με αυτόν ή θα μου βγάλει κουσούρια αργότερα;

Εντάξει, δεν θα ήθελα ο άλλος να έχει και τις τρελές ερωτικές εμπειρίες με το άλλο φύλο, ούτε έχω κι εγώ άλλωστε, αλλά και καθόλου δεν το βρίσκω και τόσο φυσιολογικό.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να προχωρήσω μαζί του ή να τον απορρίψω; Θα ήθελα τις γνώμες των φίλων αναγνωστριών του site.

Ευχαριστώ
Αποστολία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr