Site icon TLIFE

“Μου έχει κάνει πολλά και με έχει πληγώσει πολύ. Κοιτάει άλλες γυναίκες, παίζει με άλλες γυναίκες…”

Καλησπέρα σας!
Θέλησα να σας γράψω τη δική μου ιστορία, γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη…

Είμαι με έναν άνθρωπο εδώ και πέντε χρόνια. Τον αγαπάω πάρα πολύ και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον…

Μου έχει κάνει πολλά και με έχει πληγώσει πολύ. Είναι πολύ “γκομενιάρης”. Κοιτάει άλλες γυναίκες, παίζει με άλλες γυναίκες, αλλά ποτέ δεν τον έχω πιάσει να κάνει κάτι μαζί τους. Μόνο να παίζει στα μηνύματα, αλλά ποτέ δεν έχω δει μήνυμα που να λέει ότι έχει βγει με κάποια.

Ακόμα και μαζί που είμαστε δεν ντρέπεται, κοιτάει άλλες. Πάντα μου ζητάει συγγνώμη και μου λέει ότι θα αλλάξει και θα τα σταματήσει… Σιγά-σιγά έχει αλλάξει, αλλά οι ανασφάλειές μου δεν με αφήνουν σε ησυχία. Δεν τον εμπιστεύομαι.

Δεν με αφήνει να ζήσω πράγματα με τις φίλες μου παρά μόνο μαζί του, ενώ εκείνος κάνει ό, τι θέλει. Γιατί μου απαγορεύει να πάω για ποτό με τις φίλες μου; Γιατί αφού θέλει να παίζει μου υπόσχεται συνέχεια ότι θα αλλάξει και το κάνει για λίγο καιρό και δεν με αφήνει να φύγω;

Γιατί μου λέει χωρίζουμε κάθε φορά που του κάνω σκηνή και μετά πάλι με αγαπάει και θα αλλάξει; Ας με βοηθήσει κάποιος…

Δεν μου λέει συχνά ότι με αγαπάει, αλλά μία στο τόσο, μου φέρεται γλυκά. Όταν όμως νευριάζει μου μιλάει πολύ άσχημα, με βρίζει πολύ άσχημα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ τι να κάνω… Δεν ξέρω τι να κάνω… Δεν μπορώ να ζήσω μακριά του… Τι να κάνω για να αλλάξει; Τι να κάνω για να σταματήσει να μου φέρεται έτσι; Ό, τι θέλει από μένα το έχει…

Βοηθήστε με!!!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr