Site icon TLIFE

Μπουμπού: “Ενώ είχε σχέση, μου έδινε το δικαίωμα να ελπίζω…”

Καλησπέρα κι από μένα!

Πριν λίγα χρόνια μου άρεσε τρελά κάποιος, ο οποίος έδειχνε ολοφάνερα ότι του αρέσω -κι εγώ με κάθε τρόπο. Όταν του άνοιξα την καρδιά μου κάποια στιγμή σε μια κουβέντα μας μου είπε ότι έχει σχέση πολύ σοβαρή.

Εγώ θύμωσα πάρα πολύ εκείνη τη στιγμή γιατί ενώ είχε σχέση, μου έδινε δικαίωμα να ελπίζω τόσο πολύ. Οπότε το άφησα και προσπάθησα να συνεχίσω τη ζωή μου.

Πριν λίγο καιρό έμαθα ότι χώρισε με αυτήν την κοπέλα κι από τότε όποτε τον βλέπω κάνει πάλι τα ίδια και φέρεται όπως τότε. Εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρω πως να τον αντιμετωπίσω.

Από τη μία σκέφτομαι τι είχε γίνει τότε και τι είχα περάσει εξαιτίας του -γιατί είχα τρελό κόλλημα. Από την άλλη με κολακεύει όλο αυτό για άλλη μια φορά…

Και λέω… του αρέσω πραγματικά ή απλά με βλέπει σαν καβάτζα; Κι από την άλλη; Μήπως και για μένα έχει μείνει ένα απωθημένο και τίποτα παραπάνω.

Εσείς πως το βλέπετε; Τι με συμβουλεύετε;

Mπουμπού

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr