Site icon TLIFE

Μυρτώ: “Δεν νομίζω ότι τον απέρριψα με αυτό που του είπα, ούτε και δύσκολη του το έπαιξα.”

Θα σας πω κι εγώ τη δική μου ιστορία από την οποία έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα και φυσικά η δική σας γνώμη δεν θα με χαλάσει!

Είμαι 21 χρόνων και πριν από λίγο καιρό γνώρισα έναν νεαρό στα 24, μέσω μιας κοινής παρέας. Κάναμε καλή παρέα και ήμασταν φίλοι.

Κάποια στιγμή έτυχε να κανονίσουμε να βγούμε οι δυο μας, χωρίς να συμβαίνει κάτι. Σε εκείνη την έξοδο υπήρξε φλερτ εκ μέρους του και μου είπε ότι με βρίσκει όμορφη, καλή σε χαρακτήρα κι ότι θα ήθελε να πάμε σε κάτι παραπάνω από φιλικό (και οι δύο ελεύθεροι ήμασταν).

Πρώτη φορά κάποιος μου έλεγε τέτοια λόγια με τόση ειλικρίνεια και τόση… πώς να το πω… υπήρχε μια αθωότητα σε αυτό, δεν ήταν καθόλου πονηρό ή χυδαίο, όπως συνήθως περιμένεις από αγόρια της ηλικίας του.

Αλλά επειδή δεν ήθελα να πάνε τα πράγματα τόσο γρήγορα για μένα κι επειδή ένιωθα ότι δεν γνωριζόμασταν αρκετά καλά σαν φίλοι για να γίνουμε ζευγάρι, του είπα τον προβληματισμό μου και του πρότεινα να συνεχίσουμε να βγαίνουμε έτσι σαν φίλοι και στην πορεία να δούμε αν μπορούμε να ταιιράξουμε σαν ζευγάρι.

Βλέπετε, αλλιώς είναι να συμπαθείς κάποιον κι αλλιώς σκέφτεσαι όταν γίνεται λόγος για σχέση με αυτό το άτομο. Εκείνος συμφώνησε μαζί μου, είπε να συνεχίσουμε να βγαίνουμε. Ναι, αλλά από τότε δεν ξανατηλεφώνησε!

Αν και δεν είμαι κολλημένη μαζί του πια, απογοητεύτηκα από αυτήν τη στάση. Δείχνει ότι καμιά φορά ούτε οι άντρες ξέρουν τι θέλουν. Εκεί που νομίζεις ότι ο άλλος είναι ειλικρινής μαζί σου, ότι εννοεί τις φιλοφρονήσεις που κάνει και ότι στ’ αλήθεια τον νοιάζει η παρέα σου, ξαφνικά χάνεται χωρίς εξηγήσεις.

Δεν νομίζω ότι τον απέρριψα με αυτό που του είπα, ούτε και δύσκολη του το έπαιξα. Του είπα μόνο πώς ένιωθα, ότι χρειαζόμουν χρόνο, του είπα τη αλήθεια. Σόρρυ, αλλά όσο και να μου αρέσει κάποιος, δεν μπορώ να πέσω στην αγκαλιά του χωρίς να υπάρχει μία γερή βάση φιλίας μαζί του.

Κρίμα που οι νέοι σήμερα περιμένουν από την πρώτη κουβέντα την κοπέλα να κατεβάσει το βρακί της, που λέει ο λόγος, και δεν ενδιαφέρονται να επενδύσουν το χρόνο τους για να γνωριστούν καλύτερα μαζί της, να δημιουργήσουν μια φιλία και μετά να προχωρήσουν.

Μάλλον για αυτό δεν κρατάνε οι περισσότερες σχέσεις. Αυτά είχα να πω.

Μυρτώ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr