Site icon TLIFE

Μυρτώ: “Μου δίνει όλο στιλιστικές συμβουλές και με παρακινεί σε αλλαγές στην εμφάνισή μου”.

Tlife newsroom

Με λένε Μυρτώ και είμαι 21 χρονών. Έχω σχέση με έναν κατά 6 χρόνια μεγαλύτερό μου και νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα κάποιον ώριμο, ήρεμο, που ξέρει τι θέλει στη ζωή του.

Είμαστε μαζί 3 μήνες και τα πάμε πολύ καλά. Το μόνο μου πρόβλημα, που δεν ξέρω πώς να μοιραστώ μαζί του χωρίς να φανώ γκρινιάρα, είναι το εξής: σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας μού δίνει όλο στιλιστικές συμβουλές και με παρακινεί σε αλλαγές στην εμφάνισή μου, ακόμα κι αν είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν θα μου πήγαιναν με τίποτα.

Για παράδειγμα, τα φυσικά μου χρώματα είναι τα κλασικά ελληνικά, δηλ. σταρένιο δέρμα, καστανό σκούρο μαλλί και αυτός από την αρχή σχεδόν με συμβουλεύει να ξανοίξω τα μαλλιά μου όσο το δυνατόν περισσότερο (που ξέρω ότι θα είμαι σαν τη γύφτισσα), να πετάξω κόκκινες ανταύγειες και να μετατρέψω το παρόν μου ντύσιμο, που περιλαμβάνει φούστες κυρίως, σε πιο ημιαθλητικό.

Του έχω εξηγήσει μια φορά ότι υπάρχει λόγος που έχω επιλέξει συγκεκριμένο στυλ και ότι αυτό είναι που με κάνει να νιώθω άνετα και μου προσδίδει τη σιγουριά που έχω. Πέραν αυτού, έχω εξηγήσει ότι αυτό το στυλ που με συμβουλεύει να υιοθετήσω, θεωρώ ότι πάνω μου θα φαινόταν κακόγουστο, ασχέτως αν σε άλλη κοπέλα μπορεί να ήταν ό,τι πρέπει. Ωστόσο, αυτός επιμένει έμμεσα ότι αλλάζοντας στυλ θα αλλάξω τον τρόπο που βλέπω τον εαυτό μου και θα τον δω με τον τρόπο που με βλέπει αυτός.

Κι ενώ αυτός καμιά φορά λέει για τον εαυτό του τι δεν του αρέσει πάνω του, εγώ τον βρίσκω τέλειο όπως είναι και του το λέω πάντα. Και το εννοώ. Με προβληματίζει που αυτός δεν κάνει το ίδιο. Εύχομαι να μπορούσε να με δει όπως είμαι, περιποιημένη μεν, αλλά με δικό μου στυλ, όχι όπως “θα μπορούσα” να είμαι, και μάλιστα χωρίς να είμαι πεπεισμένη κιόλας ότι θα ήταν η καλύτερή μου εκδοχή.

Κατά τα άλλα, είναι η πρώτη μου σχέση με κάποιον που φαίνεται σοβαρός και συγκροτημένος και μακάρι να κρατήσει. Πώς να του πω όμορφα ότι θα προτιμούσα να του αρέσει αυτό που βλέπει μπροστά του και όχι κάποιο ιδανικό που έχει πλάσει με το μυαλό του;

Κι εγώ μέχρι να τον γνωρίσω είχα κάποιον “τύπο” στο μυαλό μου, αλλά μόλις άρχισα να είμαι μαζί του, αποδέχτηκα και ερωτεύτηκα τον άνθρωπο που έχω μπροστά μου, ακόμα κι αν δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που νόμιζα ότι είναι ο τύπος μου. Θα περίμενα το ίδιο από τον άλλον σε μια σχέση.

Μυρτώ

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

© 2024 tlife.gr