Site icon TLIFE

Μυρτώ: “Πιάνω τον εαυτό μου να γίνεται επιθετική και να χάνω το δίκιο μου.”

Γεια σας!
Θέλω κι εγώ να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημά μου γιατί είμαι στα όριά μου και δεν ξέρω τι να κάνω…

Είμαι σε μια σχέση εδώ και ένα χρόνο. Αρχικά δεν ήταν σχέση κανονική, αφού μου είχε δηλώσει ότι δεν είναι σε φάση για κάτι σοβαρό. Οπότε βρισκόμασταν μόνο για να κάνουμε σεξ κι εγώ έκανα υπομονή. Τελικά, εδώ και ένα χρόνο είμαστε κανονικό ζευγάρι.

Όμως υπάρχει ένα θέμα που με ενοχλεί και με στεναχωρεί πολύ. Δεν με παίρνει τηλέφωνο εκείνος ποτέ. Πάντα εγώ είμαι αυτή που τηλεφωνεί, που ρωτάει αν θα βρεθούμε, που στέλνει μηνύματα. Μια χαρά μου φέρεται, δεν έχω παράπονο, αλλά αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί. Πρέπει πάντα εγώ να κάνω το πρώτο βήμα.

Αν μια μέρα δεν του στείλω κάτι (που το έχω κάνει για να τσεκάρω τι θα κάνει) δεν αντιδρά καν. Οπότε απλά δεν βρισκόμαστε. Δεν ξέρω. Αναρωτιέμαι, αν είναι τελικά ερωτευμένος μαζί μου ή αν για την ώρα βολεύεται.

Έχω όμως αρχίσει και φρικάρω. Πιάνω τον εαυτό μου να γίνεται επιθετική και να χάνω το δίκιο μου. Έχω προσπαθήσει να το συζητήσω μαζί του, αλλά οι απαντήσεις του είναι απογοητευτικές. Κόβει την κουβέντα του τύπου: είμαι κουρασμένος, δεν θα ασχοληθώ με τις ανασφάλειές σου.

Τι μου προτείνετε να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
Μυρτώ


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr