Site icon TLIFE

Nadia: “Τώρα δεν θέλει να τον παίρνω τηλέφωνο μήπως το δει η κοπέλα που βγαίνει.”

Γνώρισα ένα παιδί μέσω internet. Τα πηγαίναμε τέλεια μέχρι που άρχισαν τα προβλήματα. Έκανα λάθη λόγω απειρίας στις σχέσεις. Δεν είχα σχέδιο, ούτε στρατηγική. Κοιμόμουν πολύ, με έψαχνε και νευρίαζε. Δεν βγάζαμε άκρη.

Ξέρω ότι ξενέρωσε πολύ μαζί μου όμως αναρωτιέμαι αν τελείωσε έτσι απλά η αγάπη και όσα ένιωθε για μένα. Δεν τον αδικώ. Νομίζω ότι φταίω εγώ στα περισσότερα. Ίσως να μην έβλεπε ότι έχει την κοπέλα του δίπλα του.

Δεν είχα κάρτα και έτσι δεν άκουγε ο ένας τον άλλον και άλλα πολλά. Δεν έφερα ηρεμία στη σχέση μας όπως θα έπρεπε. Έτσι ξεκίνησε η κατηφόρα στη σχέση μας. Δεν μου απαντούσε για μέρες ενώ του έστελνα μηνύματα. Αυτό κράτησε 8-9 ημέρες.. Ώσπου προχθές που του έστειλα, μου απάντησε ότι θέλει να είμαι καλά αλλά να μην περιμένω κάτι άλλο από αυτόν εκτός από τη φιλία του. Με βλέπει φιλικά και ότι του πέρασε αυτό που ένιωθε… Άρχισε να βλέπει και μια κοπέλα όπως ανέφερε.

Φάνηκα πολύ άνετη όταν μου το είπε όμως μέσα μου έκλαιγα… όμως δεν το άφησα να φανεί. Τον νιώθω όλο και πιο αδιάφορο, πιο απόμακρο και ας είπε ότι θα μιλάμε φιλικά. Δεν τον νιώθω ζεστό. Περιμένει να του μιλήσω πρώτη και ούτε τότε απαντάει κάποιες φορές. Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Να προσπαθήσω να του αποδείξω ότι κάνω όσα σκέφτομαι και δεν τα λέω μόνο ή να περιμένω να με ψάξει και αυτός. Αν και το έκανα και δεν είδα αποτέλεσμα. Δεν θέλω να το βάλω κάτω γιατί έχω πεισμώσει, αν και είμαι πολύ απογοητευμένη. Κυρίως με τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να τον αφήσω.

Μου λείπει ο θυμός του, η ηρεμία του, η παρουσία του, τα λογάκια του… ΌΛΑ. Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί πάντα ήταν εδώ για μένα. Τώρα νιώθω χαμένη. Του είπα πολλές φορές συγγνώμη για τις απερισκεψίες μου. Είναι καλό να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να ζητάμε συγγνώμη εκεί που πρέπει. Τώρα δεν θέλει να τον παίρνω τηλέφωνο μήπως το δει η κοπέλα που βγαίνει.

Τι λέτε να κάνω; Αυτό που λέει η καρδιά μου ή αυτό που μου είπε; Γιατί προφανώς αυτό θέλει και πρέπει να το σεβαστώ όσο και να με πονάει. Όταν επενδύεις τόσα πολλά σε κάποιον δεν μπορείς να πεις ότι είναι όλα καλά όταν ακούς πως δεν σε αγαπάει πια. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Ίσως και λόγω ηλικίας. Είμαι πιο μικρή από αυτόν και θέλω στοργή και αγάπη. Ποτέ δεν τα είχα από κάποιον και χάρηκα που τα βρήκα σε τέτοιο άτομο. Έγινε η ζωή μου, τα πάντα μου.

Δεν πρόκειται να ξεχάσω όσα περάσαμε. Δεν νομίζω να μου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο… να αγαπήσω τόσο. Ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενό μου βήμα;

Ευχαριστώ για το χρόνο και τη βοήθειά σας.

Nadia


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr