Site icon TLIFE

Νάντια: “Άρχισε να με σπρώχνει, να μου σφίγγει τα χέρια και να με πονάει πολύ…”

Γεια σας!
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας γράψω για τη δικιά μου ιστορία…

Είμαι σε μια σχέση εδώ και πέντε χρόνια. Εγώ στα 22 κι αυτός στα 25. Περάσαμε πολλά προβλήματα αλλά και απίστευτα ωραίες στιγμές μαζί.

Τον τελευταίο καιρό όμως η συμπεριφορά του έχει αλλάξει κατά πολύ. Είναι καλός και ευγενικός μαζί μου, αλλά όταν τσακωνόμαστε έρχεται και μου πιάνει τα χέρια με δύναμη για να μην μπορώ να κουνηθώ, λες και είμαι σχιζοφρενής και μου λέει πως εγώ έχω ανασφάλειες και κρατώντας με θέλει να με κάνει να σταματάω να μιλώ.

Μια μέρα είχε θυμώσει για ασήμαντο λόγο κι άρχισε να με σπρώχνει, να μου σφίγγει τα χέρια και να με πονάει πολύ. Εγώ σηκώθηκα κι έφυγα από το σπίτι γιατί ένιωσα πως δεν μπορώ να ανεχτώ σε μια σχέση τέτοια συμπεριφορά. Μου έλεγε όμως ότι αυτό δεν είναι ξύλο και ότι δεν θα με χτυπούσε ποτέ και έτσι τα ξανά βρήκαμε.

Πέρασαν 5 μήνες κι αυτήν την εβδομάδα η ιστορία επαναλαμβάνεται… Κάποια στιγμή ενώ ήμασταν μία χαρά, έρχεται και μου δίνει ένα χαστούκι και καλά για αστείο αλλά εγώ πόνεσα και όταν χθες του είπα ότι με ενόχλησε και δεν θέλω να είναι βίαιος, άρχισε να μου φωνάζει ότι αυτά μου αξίζουνε και να με σφίγγει στα χέρια με τόσο μίσος επειδή δεν θέλει η κοπέλα να του αντιμιλά.

Άρχισα να μαζεύω τα πράγματά μου γιατί κατάλαβα πόσο αρρωστημένη είναι μια τέτοια κατάσταση και μου έλεγε πως δεν θα με αφήσει να φύγω, θα μου έκλεβε τα πράγματα και δεν θα μου τα έδινε για να μην φύγω. Με κρατούσε με δύναμη, με έσπρωχνε και με έριξε κάτω…

Τον ρώταγα αν δεν τον νοιάζει που με πονάει τόσο κι έλεγε πως: εγώ δεν σε χτυπάω και δεν θέλω να λες ότι σε χτυπάω. Τώρα προσπαθώ να σε συνεφέρω και να δεις πως έχεις άδικο και το παραμικρό σε ενοχλεί. Του έλεγα να με αφήσει και με πίεζε περισσότερο να πονάω και σήκωνε το χέρι να με χτυπήσει.

Πείτε μου κι εσείς κορίτσια, είναι το παραμικρό να σε πονάει, να σε γεμίζει μώλωπες από τη δύναμη που σε κρατάει, να σε σπρώχνει και να σε ρίχνει, να σου λέει αυτά σου αξίζουνε να έχεις και πως άλλοι δέρνουνε;

Του έφταιγε που εγώ φεύγοντας αποδείχτηκα ανώριμη και πώς μετά θα κάνουμε οικογένεια όταν με πειράζουν όλα; Εγώ δεν θέλω να κάνω οικογένεια με τέτοια συμπεριφορά και να πονάω τόσο πολύ μέσα μου μετά από κάθε καβγά. Έχω γίνει κομμάτια.

Τελικά, τον απείλησα πως θα έπαιρνα την αστυνομία και θα έλεγα πως με κρατάει στο σπίτι με το ζόρι, πως μου έχει κλέψει πράγματα και πως με μεταχειριζόταν βίαια και φοβήθηκε ότι θα χάσει τη δουλειά του (είναι φρουρός ασφαλείας) κι έτσι με άφησε κι έφυγα.

Θέλω τη γνώμη σας. Είμαι παράλογη και με ενοχλούν ασήμαντα πράγματα; Κι άλλοι άντρες συμπεριφερονται βίαια και πρέπει να τα ανεχόμαστε; Επειδή δεν μου έδωσε μπουνιές και χαστούκια έχει δίκιο να νιώθει πως δεν μου έχει κάνει τίποτα; Νόμιζα πως κάνουμε σχέσεις για να νιώθουμε όμορφα μέσα από αυτή…

Σας ευχαριστώ πολύ,
Νάντια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr