Site icon TLIFE

Νάντια: “Το θέμα είναι ότι έχω έναν πολύ σεμνότυφο πατέρα…”

Ονομάζομαι Νάντια και είμαι 18,5 χρόνων. Το θέμα είναι ότι έχω έναν πολύ σεμνότυφο πατέρα που ακόμα και στην ηλικία που είμαι δεν θέλει να έχω σχέση με κάποιον.

Ο πατέρας μου είναι αεροπόρος με αποτέλεσμα να μένουμε στην αεροπορία. Επίσης ο πατέρας μου μισεί με όλη τη σημασία της λέξεις τους φαντάρους.

Ένα βράδυ που είχαμε πάει για φαγητό έξω μου έκανε εντύπωση ένας φαντάρος και άρχισα να τον παρακολουθώ! Πρόσεξα ότι ήταν καλός και ευγενικός. Επίσης πρόσεξα ότι κι εκείνος με παρακολουθούσε με το βλέμμα του.

Ένα βράδυ που είχα πάει για φαγητό με τις φίλες μου ο πατέρας μου αναγκάστηκε να πει σε εκείνον να με πάει στο σπίτι. Από τότε έγιναν πολλά… Γνωριστήκαμε και μιλούσαμε συνέχεια. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μιλούσαμε. Ένα βράδυ βγήκαμε μόνοι μας.

Περάσαμε τόσο ωραία και συνέχεια με άγγιζε. Το θέμα είναι ότι καταλήξαμε στο κρεβάτι. Από τότε είμαστε μαζί. Με αγαπάει και τον αγαπώ. Όμως δεν ξέρω… Να το πω στους γονείς μου ή όχι;

Νάντια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr