Ναταλία: “Μου είπε ένας φίλος μου ότι το αγόρι μου είχε παράλληλη σχέση…”

Εδώ και έξι μήνες έχω σχέση από απόσταση. Για να τα φτιάξουμε επέμενε πολύ. Δεν έχει έρθει ούτε μια φορά στην πόλη που μένω, μόνο εγώ πηγαίνω. Όλο λέει θα έρθει και δεν έρχεται.

Πριν από δύο εβδομάδες μου είπε ένας φίλος μου ότι το αγόρι μου είχε παράλληλη σχέση. Ο φίλος μου τον ξέρει. Δεν μιλάνε και δεν τον συμπαθεί.

Εγώ μίλησα με το αγόρι μου, τσακωθήκαμε, το αρνήθηκε και μετά από δυο μέρες χωρίσαμε αφού το ζήτησα εγώ. Αυτός δεν μου μίλησε καλά. Με διέγραψε από το facebook και μετά από τέσσερις μέρες με ξαναέκανε add και άρχισε να μου μιλάει.

Μιλήσαμε ήρεμα και μου είπε ότι θα έρθει για πρώτη φορά εδώ, ότι ήθελε πολύ να με δει και έτσι βρεθήκαμε από κοντά. Βγήκαμε. Αυτός συνέχισε να τα αρνείται όλα και τώρα είμαστε πάλι μαζί. Αλλά αρχίζω πάλι να αμφιβάλω… Πιστεύω ότι μιλάει και σε άλλες.

Δεν ξέρω ποιον να πιστέψω, τον φίλο μου ή το αγόρι μου; Ο φίλος μου έχω καταλάβει ότι με γουστάρει, αλλά γιατί να μου πει ψέματα;

Είναι και η απόσταση που κάνουμε τόσο καιρό να βρεθούμε. Είδα στο facebook ότι πατάει like ακόμα στην πρώην του. Εμένα με θεωρεί υπερβολική πάντα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα ήθελα τη γνώμη σας…

Ευχαριστώ πολύ!

Natalia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σχέση απο απόσταση. Τελειωμένη ιστορία. Απλά τα πράγματα.

  2. Η νέα γενιά ζεί με ψευδαισθήσεις σχέσεων μεσω του Facebook.

  3. Κοπελιά είναι απλό ο φίλος σε θέλει για εκείνον άρα λέει ό,τι θέλει για να σας χωρίσει και να σε έχει αυτός. ʼσε που και σένα σου αρέσει εδώ που τα λέμε. Αλλιώς αν ήσουν όντως ερωτευμένη δεν θα έδινες δεκάρα και σημασία.

  4. Να βγεις έξω, στον αληθινό κόσμο, και να κάνεις μία πραγματική σχέση. Το facebook είναι για να χαλαρώσουμε με σαχλαμάρες, επικοινωνώντας με όσους ξέρουμε και μη. Τι τρέχει με σας τους νέους που προτιμάτε την εικονική πραγματικότητα από τη ζωή;

  5. Ηλίθια και χαζή κοινωνία. Όλη σας η ζωή περιστρέφεται γύρω απο το fb. “με εκανε add, με εκανε , μου μίλησε, μου είπε αυτό , εκείνο. κλπ κλπ” και οτι κάνετε αμέσως να το γράψετε status. “τώρα έφαγα, είμαι gym, είμαι για καφέ”. καλά που δεν βάζετε και το “είμαι στην τουαλέτα και ρίχνω χοντρο”. . μάθετε να ζείτε κανονικά γιατί με αυτά που μεγαλώνετε τώρα σε 5-6 χρόνια θα έχετε καταστρέψει και τα λίγα εγκεφαλικά κύτταρα που σας έχουν απομείνει.
    πάτησε like στην πρώην του και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

  6. Προφανως σε δουλευει.Σε εχει για να περναει η ωρα του.Η ζωη δεν ειναι παντα στρωμενει με ροδοπέταλα.Μιλησε του στα ισα,προσωπο και προσωπο.Αν ειναι αντρας ας το παραδεχτει οτι βλεπει και αλλες και να τελειωνεις με αυτο.Σχεση απο αποσταση ειναι τι περιμενες.Και πιασε τον φιλο σου και ρωτα τον αν σε ειπε αληθεια.Ψαρεψε τον για να μαθεις πραγματικα αν σε γουσταρει.

  7. ΑΧ,αυτό το facebook!!!!!!!!!!!!!!!Νιώθω τόσο τυχερή που δεν έχω..Κοίτα κοπέλα μου να ζήσεις τη ζωή σου με κανένα πιο σοβαρό παιδάκι και αφήστε τα like και τα comments στο facebook!!!!!!!Πηγαίνετε σε παραλίες,για καφέ,εκδρομούλες αν έχετε λεφτά και αφήστε το ρημαδο-φέησμπουκ!!!!!Ζήστε τη ζωή σας!!!!!!

  8. Εάν εκείνος κι ο φίλος του δεν συμπαθιούνται, προφανώς ο φίλος του αυτός έγινε “κατινάρα” και σου βάζει λόγια. Μη δείχνεις ότι τα πιστεύεις. Με την κοινή λογική και τη διαίσθηση θα καταλάβεις, πιστεύω, με τον καιρό εάν ο δεσμός σου έχει κι άλλες. Επίσης, Ναταλία, να ξέρεις ότι η απόσταση δεν παίζει ρόλο. Όταν κάποιος, που λένε, “έχει την απιστία στο αίμα του,” τότε και στο ίδιο σπίτι να μένετε και στο ίδιο κρεβάτι να κοιμάστε, εκείνος θα σε απατήσει από τον πρώτο καιρό κιόλας, χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ότι δεν έρχεται να σε δει τόσο συχνά όσο εσύ μπορεί και να κρύβει οικονομικούς λόγους, αλλά το ότι έχετε απόσταση μεταξύ σας είναι άσχετο από την ποιότητα της σχέσης σας. Αν είναι άπιστος, το πρόβλημα είναι στον ίδιον και όχι στην απόσταση. Τέλος, θα σου έλεγα ότι αν έχεις τις αμφιβολίες σου, υπάρχουν δύο τινά: ή θα σου έδωσε δικαίωμα ή απλώς δεν τον εμπιστεύεσαι σαν άνθρωπο. Και στις δύο περιπτώσεις, ίσως ν’ αναρωτηθείς αν αξίζει να είσαι μαζί του.

  9. Σίγουρα έχει παράλληλη σχέση και σε δουλεύει, μάλλον η πρώην δεν είναι και τόσο πρώην.

  10. Αχ, ευτυχως που μπαινω και διαβαζω εδω μεσα καμια ιστορια και ξεχνιεμαι απο τα ουσιαστικα προβληματα μου. Κοριτσακι μου, μαλλον εισαι μικρουλα, αλλα οσο και να εισαι Α) δεν κανουμε σχεση απο αποσταση, παντα θα ευνοουνται οι παραλληλες σχεσεις ετσι, οχι οτι οταν θα ειστε στην ιδια πολη θα ειναι άγιος, απλα ειναι πιο προσοδοφορο το εδαφος οταν ειστε χωριστα.Μια στιγμη αδυναμιας,μια ανασφαλεια, ενα μοναχικο βραδυ και δεν αργει να γινει το κακο. Β) Βγαλτε το facebook απο την ζωη σας….Αν εβλεπε την πρωην του στο δρομο και της ελεγε οτι ομορφυνε και δεν το μαθαινες ποτέ, τι θα αλλαζε? Το ιδιο ειναι και το like….ξεκολληστε με αυτο. Αφηστε τα πληκτρολογια και ασχοληθειτε με την real life.Και Γ) ο φιλος σου, οσο και να σε γουσταρει, ειναι φιλος σου, δεν θελει το κακο σου, ποσο μαλλον να σου πει ψεμματα για ενα τετοιο λογο, καλα θα κανεις να τον πιστεψεις ,γιατι το αγορι σου, οποια βρωμοδουλεια και να εχει κανει, ποτε δεν θα το παραδεχοταν!!!!!ΠΟΤΕ….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More