Site icon TLIFE

Ναταλία: “Μου είπε ένας φίλος μου ότι το αγόρι μου είχε παράλληλη σχέση…”

Εδώ και έξι μήνες έχω σχέση από απόσταση. Για να τα φτιάξουμε επέμενε πολύ. Δεν έχει έρθει ούτε μια φορά στην πόλη που μένω, μόνο εγώ πηγαίνω. Όλο λέει θα έρθει και δεν έρχεται.

Πριν από δύο εβδομάδες μου είπε ένας φίλος μου ότι το αγόρι μου είχε παράλληλη σχέση. Ο φίλος μου τον ξέρει. Δεν μιλάνε και δεν τον συμπαθεί.

Εγώ μίλησα με το αγόρι μου, τσακωθήκαμε, το αρνήθηκε και μετά από δυο μέρες χωρίσαμε αφού το ζήτησα εγώ. Αυτός δεν μου μίλησε καλά. Με διέγραψε από το facebook και μετά από τέσσερις μέρες με ξαναέκανε add και άρχισε να μου μιλάει.

Μιλήσαμε ήρεμα και μου είπε ότι θα έρθει για πρώτη φορά εδώ, ότι ήθελε πολύ να με δει και έτσι βρεθήκαμε από κοντά. Βγήκαμε. Αυτός συνέχισε να τα αρνείται όλα και τώρα είμαστε πάλι μαζί. Αλλά αρχίζω πάλι να αμφιβάλω… Πιστεύω ότι μιλάει και σε άλλες.

Δεν ξέρω ποιον να πιστέψω, τον φίλο μου ή το αγόρι μου; Ο φίλος μου έχω καταλάβει ότι με γουστάρει, αλλά γιατί να μου πει ψέματα;

Είναι και η απόσταση που κάνουμε τόσο καιρό να βρεθούμε. Είδα στο facebook ότι πατάει like ακόμα στην πρώην του. Εμένα με θεωρεί υπερβολική πάντα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα ήθελα τη γνώμη σας…

Ευχαριστώ πολύ!

Natalia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr