Site icon TLIFE

Ναταλία: “Όλοι μου λένε πως απλά περνάει φάση και πως θα γυρίσει κάποια στιγμή…”

Γεια σας!

Λοιπόν, με λένε Ναταλία και είμαι 22 χρόνων. Είχα μια σχέση τρία χρόνια. Περνούσαμε τέλεια ώσπου μια μέρα ξαφνικά μου είπε να χωρίσουμε λέγοντας πως θέλει να κάνει καινούρια πράγματα στη ζωή του, να τα αλλάξει όλα.

Όντως, άλλαξε παρέες και γενικά είδα έναν χαρακτήρα που μέχρι τότε δεν ήξερα. Αυτός δήλωνε τρελά ερωτευμένος μαζί μου, έλεγε πως τέτοια κοπέλα δεν έχει γνωρίσει και πως θα ζήσουμε μια ζωή μαζί. Ξέρω, όλοι τα λένε, αλλά ένιωθα ότι τα πιστεύει. Έκανε τα πάντα για μένα…

Όταν χωρίσαμε, έκανε κάτι πισωγυρίσματα, αλλά το μετάνιωνε λέγοντας πως δεν πρέπει να είμαστε πάλι μαζί, πως πρέπει να γνωρίσει άλλες κοπέλες και γενικά να κάνει άλλα πράγματα χωρίς εμένα.

Τον ρώτησα φυσικά αν έφταιξα κάπου, αν τον πίεσα. Αυτός μου είπε πως αντίθετα είμαι τέλεια κοπέλα για σχέση, έχω όλα τα καλά του κόσμου και πως ποτέ δεν έκανα κάτι που να τον πειράξει ή να τον πιέσω. Απλά θέλει να προχωρήσει χωρίς εμένα και να μην του είμαι τότο απαραίτητη.

Ωστόσο, τώρα ξέρω ότι είναι με μια άλλη κοπέλα, αλλά από ότι μαθαίνω είναι απλά για να είναι με κάποια. Εμείς δεν μιλάμε -έχουμε χωρίσει 5 μήνες, αλλά εγώ δεν μπορώ να τον ξεχάσω ούτε να βρω άλλον. Έχω κολλήσει εκεί.

Μου άρεσαν όλα πάνω του. Ήταν τέλειος απλά. Δεν είχα κανένα παράπονο ποτέ. Μου λείπει πολύ. Βγαίνω έξω και σκέφτομαι μήπως τον δω και η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή. Τον θέλω πίσω, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό.

Όλοι μου λένε πως απλά περνάει φάση και πως θα γυρίσει κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν το λένε για να με παρηγορήσουν, αλλά είμαι σίγουρη πως τον θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι όσα έλεγε τα ξέχασε και τα πήρε πίσω.

Τι να κάνω; Να προχωρήσω παρακάτω; Εγώ νιώθω ότι είναι ο άντρας της ζωής μου. Να του μιλήσω; Να μην προσπαθήσω καν; Θα ήθελα και συμβουλές τρίτων. Σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;

Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

Ναταλία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr