Site icon TLIFE

Natalia: “Βοηθήστε με, θα τρελαθώ!”

Fotolia

Πριν 3 χρόνια γνώρισα τον Άρη. Ήταν τόσο καλός μαζί μου σε όλα. Τόσο υπέροχος!

Αποφάσισα πως με αυτόν τον άνθρωπο ήθελα να ολοκληρώσω για πρώτη φορά στη ζωή μου. Κι έτσι έκανα. Κόλλησα πολύ μαζί του. Τον αγάπησα τρελά και όλα ήταν υπέροχα.

Όμως, όταν ήρθε η ώρα να αλλάξω πόλη λόγω σπουδών με άφησε. Ήταν τόσο δύσκολο για μένα να σταθώ στα πόδια μου. Δύο μήνες μετά όμως έγινε το θαύμα!

Ήθελε να τα βρούμε ξανά! Κι έτσι έγινε. Έφυγε από την πόλη μας και ήρθε να μείνουμε μαζί. Η συγκατοίκηση όμως έφερε πολλούς καυγάδες μέχρι που αποφάσισε να νοικιάσει δικό του σπίτι και απλά να έρχεται είτε αυτός είτε εγώ.

Σταμάτησε να μου λέει “σ΄ αγαπώ”, σταμάτησε να ασχολείται μαζί μου όσο παλιά και να σταμάτησε να είναι τόσο γλυκός και καλός μαζί μου.

Οι φίλοι μου λένε να τον αφήσω κι ότι με εκμεταλλεύεται απλά για να τον φροντίσω. Εγώ δεν μπορώ όμως. Τον αγαπώ τρελά. Δεν μπορώ να ξαναπεράσω ό, τι πέρασα τότε, αν και πολλές φορές αισθάνομαι πραγματικά δυστυχισμένη και θύμα του.

Τι να κάνω για να γίνω πιο δυνατή; Βοηθήστε με θα τρελαθώ!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr