Site icon TLIFE

Νατάσα: “Απλά άφησε φίλους μας να μου το πούνε. Γιατί; Τι φοβόταν; Την αντίδρασή μου;”

Γεια σας!

Με λένε Νατάσα και είμαι 21 χρόνων.

Πριν πέντε μήνες γνώρισα μέσω κοινών γνωστών ένα αγόρι, τον Πέτρο. Από την πρώτη στιγμή είχαμε έντονη χημεία, περνούσαμε ωραία μαζί. Όταν βγαίναμε οι δυο μας ήταν πολύ τρυφερός, με χάιδευε και στο τέλος με έφερνε πάντα σπίτι, γιατί όπως έλεγε δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου!

Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε, αλλά δεν τολμούσα να του το πω γιατί φοβόμουν την αντίδρασή του. Οι φίλοι μας πίστευαν ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ότι φοβάται κι εκείνος τα δικά μου συναισθήματα. Όμως κανείς δεν έκανε το πρώτο βήμα. Κανείς δεν είπε κάτι.

Χθες έμαθα ότι έχει κοπέλα. Τα έφτιαξαν πρόσφατα. Μέσα μου όλα γκρεμίστηκαν. Δεν ξέρω αν με πείραξε από εγωισμό ή αν με πείραξε η συμπεριφορά του. Δεν γίνεται να με αγκαλιάζει και να με χαϊδεύει ενώ έχει κοπέλα.

Θα προτιμούσα να ήταν ειλικρινής, να μου το έλεγε. Απλά άφησε φίλους μας να μου το πούνε. Γιατί; Τι φοβόταν; Την αντίδρασή μου; Και μπροστά μου ούτε το όνομά της δεν αναφέρει…

Κορίτσια βοήθειαααααα…!!!!

Ευχαριστώ πολύ,
Νατάσα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr