Site icon TLIFE

Νατάσσα: “Έπεσα τυχαία πάνω σε έναν πρώην μου…”

Καλησπέρα!

Εδώ και αρκετούς μήνες φλερτάρω με κάποιον που μου αρέσει πολύ, αλλά το πράγμα δεν προχωράει. Αν θα συναντηθούμε, θα είναι τυχαία έξω, αφού συχνάζουμε στα ίδια μέρη. Θα μιλήσουμε, θα φλερτάρουμε, θα πετάξουμε υπονοούμενα, θα με πειράξει, αλλά μετά τίποτα. Το πράγμα μένει εκεί. Και μιας και δεν υπήρχε κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει είχα εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες και τις προσπάθειες σε αυτόν.

Πριν λίγες μέρες όμως έπεσα τυχαία πάνω σε έναν πρώην μου. Ήμασταν για ένα μικρό διάστημα μαζί, πριν αρκετά χρόνια. Χάρηκα που τον είδα. Το ίδιο κι αυτός. Δεν χωρίσαμε άσχημα. Είπαμε να μιλήσουμε να βρεθούμε και την επόμενη μέρα μου τηλεφώνησε.

Μου ζήτησε να βρεθούμε, αλλά δεν μπορούσα. Όμως, σκέφτομαι να βγω μαζί του και ό,τι βγει. Ωραία είχα περάσει μαζί του, απλά δεν κόλλησε η φάση τότε και το τελειώσαμε. Δεν είναι ο τύπος για τον οποίο τρελαίνομαι, αλλά και με τον άλλον δεν δείχνει να τσουλάει η ιστορία.

Συμφωνείτε; Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;

Νατάσσα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr