Site icon TLIFE

Naya: “Αυτή είναι η ιστορία μου και θέλω να μου πείτε τις απόψεις σας!”

© nem4a - Fotolia.com

Είμαι 15 χρόνων και είμαι σε σχέση με ένα αγόρι εδώ και έξι μήνες. Περνάμε πολύ ωραία μαζί! Με κάνει και γελάω… Με στηρίζει όταν έχω ένα πρόβλημα πάντα!

Η ιστορία με αυτό το αγόρι, το πως γνωριστήκαμε, είναι σαν παραμύθι…

Εγώ ήμουνα σε σχέση με τον Α. και το αγόρι μου σε σχέση με την αδερφή του Α., τη Μ.. Το αγόρι μου, που ήταν σε σχέση με τη Μ. τότε, εγώ το γνώρισα μέσω του ooVoo! Μπήκαμε σε call εγώ, εκείνος και η Μ.!

Αυτός όλο το διάστημα ήταν πολύ χαλιά! Έτσι, μου είχε πει. Μέχρι τη στιγμή που με είδε! Τότε μου είχε πει ότι η γη για εκείνον άρχισε να γυρίζει ξανά!

Μετά από εκείνη τη βραδιά στο ooVoo αρχίσαμε και μιλούσαμε καθημερινά. Εν τω μεταξύ, εγώ τα είχα με τον Α. κι αυτός με την αδερφή του. Μιλούσαμε περίπου ένα μήνα. Μια φίλη μου τον ήθελε… Δεν γνώριζα ότι αυτός με ήθελε κι εγώ προσπαθούσα να του τα φτιάξω με τη φίλη μου.

Για να μην πολυλογώ, μετά από ένα μήνα που μιλούσαμε, μου έδειξε με μερικά σημάδια ότι με ήθελε. Εγώ κάτι είχα υποψιαστεί, αλλά δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Αυτός το είχει πει στη φίλη που τον ήθελε.

Τέλος πάντων, ένα βράδυ ήμασταν στο msn και μου λέει: “Θέλω να σου πω ποια είναι αυτή που μου έχει κλέψει την καρδιά μου και σου τα έχω πρήξει τόσο καιρό”. Εγώ του λέω: “Επιτέλους!”. Και μετά μου στέλνει το τραγούδι “Σ’ αγαπώ” του Ρέμου και μου λέει: “Αγαπώ αυτήν που αγαπά αυτό το τραγούδι!”.

Τότε τα έχασα… Δεν ήξερα τι να κάνω… Εγώ τα είχα με τον Α. κι αυτός με την αδερφή του!

Για να λέμε την αλήθεια τον ήθελα κι εγώ, αλλά δεν ήξερα ποιον να διαλέξω από τους δύο. Τους αγαπούσα και τους δύο. Μετά από αυτήν την αποκάλυψη είχα τα γενέθλιά μου. Είχα προσκαλέσει και τους δύο και να δω ποιον ήθελα.

Όταν είδα και τους δύο, κατάλαβα ότι ήθελα το αγόρι μου. Κατάλαβα ότι αυτόν αγαπούσα πραγματικά. Του το είπα, χωρίσαμε και οι δύο… Κι εδώ και έξι μήνες ζούμε ένα μαγικό παραμύθι. Τον αγαπώ και με αγαπά.

Αυτή είναι η ιστορία μου. Θέλω να μου πείτε τις απόψεις σας.

Naya

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr