Site icon TLIFE

Naya: “Είχαν δίκιο! Μετά από ένα χρόνο με άφησε για άλλη. Η δεύτερη προδοσία πόνεσε περισσότερο”

Θυμάμαι ήταν καλοκαίρι όταν τον γνώρισα, τέσσερα χρόνια πριν. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά δεν του το παραδέχτηκα ποτέ.

Μου ζήτησε να είμαστε μαζί κι εγώ δέχτηκα. Κανείς μας όμως δεν ήξερε τι θα επακολουθούσε. Είναι αυτό που βλέπετε στις ταινίες και λέτε ότι “δεν υπάρχει”…. Ανιδιοτελής, ειλικρινής και βαθιά αγάπη. Δεν μπορούσε ο ένας χωρίς τον άλλο. Μιλούσαμε μόνο με ένα βλέμμα κι αυτό αρκούσε. Με αγκάλιαζε και τα ξεχνούσα όλα. Μου έλεγε ότι μόνο εγώ τον καταλαβαίνω και ήμασταν ο ένας για τον άλλο.

Όπως όλα τα ζευγάρια συναντήσαμε κι εμείς δυσκολίες, τις οποίες όμως δεν δημιουργήσαμε εμείς, αλλά τρίτα πρόσωπα που απλά ήθελαν να μας χωρίσουν. Βλέπετε η ζήλια στις μέρες μας καταστρέφει τα πάντα. Έτσι κατέστρεψε κι εμάς…

Μου ζήτησε να χωρίσουμε και τον έχασα. Κάποια στιγμή στάθηκα στα πόδια μου κι έκανα μια νέα σχέση. Δυστυχώς όμως δεν ένιωθα τίποτα πια, απλά συνέχιζα να ζω. Ώσπου μια μέρα εκείνος ξαναγύρισε και μου ζήτησε να είμαστε ξανά μαζί.

Τον αγαπούσα ακόμα και δέχτηκα. Όλοι μου είπαν τότε ότι κάνω λάθος, ότι δεν έπρεπε. Είχαν δίκιο, γιατί μετά από ένα χρόνο με άφησε για μια άλλη. Η δεύτερη προδοσία πόνεσε περισσότερο. Ακόμα πονάει.

Το χειρότερο είναι ότι γνωρίζω από τον ίδιο ότι δεν την αγαπάει, αλλά δεν θέλει να ξαναγυρίσει σε μένα -όχι ακόμα λέει. Όταν το κάνει θα είναι πια σίγουρος ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του, αλλά τότε θα είναι αργά -ήδη είναι αργά.

Πονάω, όχι γιατί χωρίσαμε, ούτε γιατί με πρόδωσε ξανά, αλλά γιατί τον αγαπάω και ξέρω ότι είναι λάθος. Είναι λάθος να αγαπάς κάποιον που μαζί του δεν έχεις μέλλον.

Όλοι μου λένε “θα σου περάσει, θα ξαναγαπήσεις, θα είσαι καλά…” Όσοι έχετε αγαπήσει αληθινά ίσως με νιώθετε. Λένε αγαπάς μία φορά στη ζωή σου. Δεν ξέρω αν ισχύει. Νομίζω ότι αγαπάς ξανά, απλά όχι με την ίδια ένταση. Εμένα αυτό δεν μου αρκεί. Αν είναι να μην είσαι με αυτόν που αγαπάς, να μην είσαι με κανέναν. Η αγάπη δεν είναι συμβιβασμός. Είναι το να βρεις το άτομο που ολοκληρώνει την ύπαρξή σου. Αυτό είχα εγώ και το έχασα!

Naya

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr