Site icon TLIFE

Νεφέλη: “Έχω μια συνυφάδα που με ζηλεύει απίστευτα…”

Έχω μια συνυφάδα που με ζηλεύει απίστευτα! Με προσβάλλει πολύ διακριτικά και δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή από τους γύρω μας!

Το κακό είναι πως εγώ δεν έχω τόσο πονηρό μυαλό και δεν ξέρω πώς να της απαντήσω για να καταλάβει ότι δεν είμαι χαζή και καταλαβαίνω που το πάει αλλά δεν θα της περνάει!

Αυτό που προσπαθεί να κάνει κάθε φορά είναι να μου δημιουργεί ανασφάλεια για όλα τα θέματα! Μου λέει διακριτικά ότι δεν διακοσμώ ωραία το σπίτι μου… Επειδή αυτοί δεν έχουν σπίτι ζηλεύει και κάθε φορά που θα έρθει μου λέει πώς να αλλάξω το σπίτι μου!

Αγόρασα έναν καλόγερο για το σπίτι μου και μου λέει ότι μαζεύω κούρκουτα. Όταν είμαι με το παιδί μου και το παιδί μου για κάποιο λόγο γκρινιάζει μου λέει ότι θέλει εκείνη! Και ότι κατά κάποιο τρόπο δεν μεγαλώνω σωστά το παιδί μου -που είναι για μένα ο κόσμος όλος και δεν έχω βοήθεια από πουθενά, ενώ εκείνη έχει τους γονείς της! Και ό,τι χατήρια δεν του κάνω, του τα κάνει αυτή! Ανακατεύεται στη δουλειά του άντρα μου και όπου αλλού βρει!

Τι να κάνω; Με έχει φτάσει στα όριά μου!

Νεφέλη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr