Site icon TLIFE

Νεφέλη: “Φοβάμαι πως αυτή θα την παντρευτεί. Είναι ο τύπος γυναίκας που πιστεύω πως θέλει.”

Θέλω κι εγώ να σας πω την ιστορία μου, κυρίως για να τα βγάλω από μέσα μου. Δεκτές όλες οι γνώμες, αρκεί να είστε ευγενικές, γιατί έχω πληγωθεί αρκετά. Θα είμαι σύντομη.

Η ιστορία με τον Μ. κρατάει χρόνια, εννιά συγκεκριμένα. Ήταν η πρώτη μου σχέση, ο μοναδικός έρωτας. Ήμασταν μαζί από τα 17 μου, εκείνος 22. Χωρίζαμε, ήμασταν μαζί, χωρίζαμε, πάλι μαζί… Τον στήριξα σε κάθε βήμα, στο πτυχίο, στο στρατό, στην επιστροφή στην πόλη μας, στα επαγγελματικά του βήματα.

Χωρίσαμε πριν τρία χρόνια, γιατί έκανε άλλη σχέση. Μετά έκανα κι εγώ μια νέα σχέση. Τελικά χωρίσαμε και οι δύο πριν από ενάμιση χρόνο και συναντηθήκαμε πάλι.

Ο Μ. είναι ένας άνθρωπος ανώριμος, απατούσε, δεν μπορεί να μείνει εύκολα με κάποια γυναίκα, δεν ερωτεύεται. Είναι ο Mr Big της Carrie. Κάπως έτσι ήταν και η σχέση μας. Σας της Carrie με τον Mr Big. Εμένα όμως με ερωτεύτηκε. Ήμουν η μία, όπως είπε. Αλλά δεν υπάρχει γυρισμός… Τον ξέρω καλά. Λόγια δικά του.

Ενώ με την καινούρια το παίζει καλό παιδί. Εδώ και 7 μήνες έχει σχέση με άλλη. Ένα κοριτσάκι ακοινώνητο, άβουλο, σχεδόν χαζή. Ξέρω πως θα ενοχλήσουν τα σχόλιά μου, αλλά είναι η αλήθεια. Δεν έχει καμία σχέση με τις γυναικάρες που είχε. Καμία σχέση με εμένα.

Έχουν σχέση 7 μήνες και τους 4 την κεράτωνε μαζί μου. Δεν το ήξερα πως είχε σχέση, νόμιζα πως έλεγε ψέματα γιατί αυτή δεν την είχε δει κανείς. Νόμιζα πως έλεγε ψέματα, γιατί του είπα πως ή θα αρραβωνιαστούμε ή τέρμα.

Εδώ και τρεις μήνες είμαστε όλοι μαζί στην ίδια πόλη. Έχουμε λήξει ό,τι είχαμε. Εκείνος επικοινώνησε μαζί μου: πως με σκέφτεται και του λείπω, αλλά δεν χωρίζει, δεν γίνεται, δεν πρέπει… Βλακείες!

Εγώ του ζήτησα να χωρίσει, έκανα ξεκάθαρο τι νιώθω και τι θέλω. Φοβάμαι πως αυτή θα την παντρευτεί. Είναι ο τύπος γυναίκας που πιστεύω πως θέλει. Έχει πτυχίο, μπορεί να την παρουσιάσει, είναι μικρότερή μου, δεν θα αντιδρά, θα την κουμαντάρει, θα μπορεί να την απατά.

Και ζηλεύω, δεν ξέρω γιατί. Ξέρω πως η σχέση είναι από συμφέρον, πως πρέπει κάποια να έχει στα 32 του, πως τον έπρηξαν από το σπίτι του -ξέρετε πως είναι στην επαρχία. Αλλά και πάλι ζηλεύω. Τον αγαπάω και ξέρω πως με αγαπάει. Και δεν μπορώ άλλο, ζηλεύω.

Δεν ξέρω τι να κάνω, πως να προχωρήσω στη ζωή μου, πως να τον φέρω πίσω. Ξέρω τι μ…ς είναι, αλλά τον αγαπάω. Ξέρω ποιος πραγματικά είναι και τον δέχομαι.

Nefeli

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr