Site icon TLIFE

Νεφέλη: “Πρόσφατα μετακόμισα στην πρωτεύουσα. Σε αυτήν την πόλη δεν έχω ζωή…”

Καλησπέρα σας.
Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω για όλα αυτά που με απασχολούν…

Είμαι 27 ετών και πρόσφατα μετακόμισα στην πρωτεύουσα, μιας και βρήκα καλή δουλειά με αρκετά καλό μισθό. Το πρόβλημά μου είναι ότι μάλλον δεν ήθελα ποτέ να φύγω από την πόλη μου…

Σπούδασα και έκανα το μεταπτυχιακό μου στην πόλη που μεγάλωσα, για δύο χρόνια δούλευα σε μια επιχείρηση στην πόλη μου, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν με πλήρωνε. Έτσι βρήκα δουλειά και ήρθα Αθήνα.

Γενικά ήμουν πάντα αισιόδοξη και κοινωνική σαν κοπέλα. Όμως όχι πια. Μου λείπει η οικογένειά μου, ιδιαίτερα η μαμά μου, οι φίλες μου, το αγόρι μου. Προσπαθώ να φαίνομαι δυνατή αλλά δεν είμαι, κλαίω συνέχεια μόνη μου.

Προσπαθώ να διαχειριστώ τα δικά μου προβλήματα, αλλά και όλων των άλλων. Ο φίλος μου ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά στην Αθήνα για να μείνουμε μαζί, τόσο πολύ που του έχει γίνει εμμονή η ιδέα. Θέλει να μείνουμε μαζί. Και εγώ θέλω. Είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε μαζί από τα 19.

Αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι και να έρθει δεν θα λυθούν όλα μου τα προβλήματα. Σε αυτήν την πόλη δεν έχω ζωή, μόνο δουλειά και σπίτι. Δεν έχω παρέες, εκτός από μια φίλη που θα βγούμε καμιά φορά.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν έχω όρεξη να γνωρίσω αλλά άτομα. Μετά έχω να διαχειριστώ τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς μου, που από τότε που έφυγα για διάφορους λόγους χειροτέρεψαν. Βοηθάω όσο μπορώ, αλλά δεν μπορώ να δουλεύω μόνο και μόνο για να τους βοηθάω. Ίσως ακούγεται εγωιστικό, αλλά τόσα χρόνια σπούδαζα και διάβαζα, θέλω να χαρώ τους κόπους μου. Δεν μπορώ όμως, τους σκέφτομαι συνέχεια και έχω τύψεις.

Όλοι μου λένε πόσο δυνατό κορίτσι είμαι που τα άφησα όλα και ήρθα μόνη μου στην Αθήνα, αλλά εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι. Ενώ έχω τα δικά μου θέματα να λύσω, παράλληλα πρέπει να στηρίζω το φίλο μου, την οικογένειά μου. Από τη μία θέλω να γυρίσω πίσω αλλά από την άλλη είναι ευκαιρία που βρήκα κάτι καλό…

Νεφέλη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr