Site icon TLIFE

Νένα: “Εκείνος είναι παντρεμένος, χωρισμένος με ένα μικρό παιδί…”

Καλησπέρα!

Με λένε Νένα και είμαι 28 ετών. Εδώ κι ένα χρόνο περίπου έχω σχέση με κάποιον, αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα.

Εκείνος είναι παντρεμένος, χωρισμένος με ένα μικρό παιδί. Είχε χωρίσει λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η δική μας σχέση. Τα ήξερα όλα από την αρχή, αλλά μου άρεσε πολύ αυτός ο άνθρωπος κι έτσι προχώρησα σε αυτήν τη σχέση. Εκείνος τώρα είναι 36 ετών.

Το πρόβλημά μου είναι η πρώην του. Τηλεφωνεί καθημερινά, μερικές φορές και περισσότερες από μία. Καταλαβαίνω ότι έχουν ένα παιδί μαζί κι αυτό σημαίνει υποχρεώσεις, αλλά μερικές φορές με ενοχλεί. Ο τρόπος που της μιλάει, το ότι δεν της χαλάει χατήρι και το ότι παραμένει η προτεραιότητά του.

Πηγαίνει αρκετά συχνά από το σπίτι της για να δει το παιδί, αλλά μετά μου είναι δύσκολο να συγκρατηθώ και ακολουθούν καυγάδες. Ζηλεύω το παραδέχομαι και δεν ξέρω πως ακριβώς να το χειριστώ.

Κάθε φορά που πάω να του πω κάτι επιτίθεται και μου λέει πως είναι η μάνα του παιδιού του κι εκεί τελειώνει η κουβέντα. Στεναχωριέμαι και νιώθω σε δεύτερο πλάνο. Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να το χειριστώ.

Μου λέει πως με αγαπάει κι ότι θέλει να είμαστε μαζί, αλλά η προτεραιότητά του είναι το παιδί. Το καταλαβαίνω. Και το σέβομαι. Αυτή η σχέση που διατηρεί με την πρώην του με ενοχλεί. Και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Νένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr