Site icon TLIFE

Nia: “Δεν μπορώ να σταυρώσω σχέση!”. Το πρόβλημα όμως είναι άλλο…

Fotolia

Καλησπέρα! Είμαι 20 ετών και αποφάσισα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας.

Νομίζω πως δεν έχω τον περίφημο “τρόπο” όμως λέμε, από την άλλη ίσως να φταίει η εποχή, το ότι οι ανθρώπινες σχέσεις βρίσκονται σε κρίση. Μετά από μια ενδοσκόπηση όμως καταλαβαίνω ότι δεν είναι το τελευταίο.

Να εξομολογείσαι και να δείχνεις αυτό που νιώθεις ή να το παίζεις αδιάφορη; Λογική ή καρδιά;
Νομίζω συνδυασμός και των δύο. Όμως εμένα αυτό μου φαίνεται μαθηματικά και δεν είμαι καλός λύτης!

Να μην τα πολυλογώ, σχέση δεν μπορώ να σταυρώσω κι αυτό δεν είναι που με ενοχλεί πολύ, γιατί θέλω με αυτόν που είμαι να με εκφράζει και να είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Κάποτε όταν ερωτεύτηκα πολύ… Βέβαια μπορείς να πεις ότι ήμουν και μικρή, αν και για μένα ο έρωτας δεν έχει να κάνει με την ηλικία… Τότε, λοιπόν δεν είχα αφήσει τίποτα για μένα. Τα είχα εξομολογηθεί όλα.

Έτσι, γεμάτος αυτοπεποίθηση, πήγε στην επόμενη με την οποία είναι ακόμα. Κοινώς, περνάει ζάχαρη!

Το μεγάλο χτύπημα όμως δεν ήταν αυτό. Το μεγάλο χτύπημα ήρθε πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν ερωτεύτηκα δυνατά, ώριμα. Ήμασταν μαζί ελεύθερα -όχι από επιλογή. Ήμουν πολύ ερωτευμένη, αλλά πού μιλιά να το εξομολογηθώ… Έτσι, τον ετοίμασα κι αυτόν για την επόμενη!

Κοινώς, τα πάω άψογα με το αντρικό φύλο!!!! Τις συμβουλές σας φίλες μου…

Nia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr