Νικολέτα: “Ακόμα κλαίω για αυτόν!”

Είμαι 22 χρόνων κι έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και τέσσερα χρόνια. Τον αγαπάω αλλά δεν είμαι ερωτευμένη πια!!!
Πριν τον γνωρίσω είχα σχέση για πέντε μήνες με κάποιον που λάτρευα. Χωρίσαμε γιατί έπρεπε να φύγει μακριά! Ποτέ δεν τον ξέχασα.
Όταν χωρίσαμε του είπα να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο όμως συνεχίζει να μου τηλεφωνεί -σπάνια βέβαια.
Ακόμα θέλω να τον ακούω και τώρα τελευταία τον σκέφτομαι συνέχεια. Ακόμα κλαίω για αυτόν. Κι εκείνος δεν ξέρει τίποτα!!!
Δεν θέλω να πληγώσω το αγόρι μου αλλά μέσα μου ξέρω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ την παλιά μου αγάπη!!!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΚΟΙΤΑ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ,ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ,ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΕ ΜΑΚΡΥΑ,Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ.ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΕΚΛΑΙΓΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Π ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ.ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ.

  2. Νικολέτα γεια σου , μήπως πιάνεσαι από κάπου για να δικαιολογήσεις το ότι δεν τρέφεις πλέον ερώτα για το αγόρι σου; Δεν νομίζω να αγάπησες την προηγούμενη σχέση σου… Ξέρω ακούγομαι παράλογη αλλά πως μπορείς να αγαπήσεις και να λατρέψεις έναν άνθρωπο που ήσουν μαζί του μόνο πέντε μήνες; Μήπως πρέπει να κάτσεις και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα; Η λέξη αγαπώ είναι μεγάλη κουβέντα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More