Site icon TLIFE

Nikoleta: “Ήθελε απλά να βρισκόμαστε, να κάνουμε σεξ και απλά να μιλάμε…”

Καλησπέρα!

Με λένε Νικολέτα και είμαι 22 χρόνων. Είχα σχέση με έναν συνομήλικό μου για τρία χρόνια. Χωρίσαμε εξαιτίας μου. Τον πίεζα πολύ χωρίς να το καταλάβω γιατί τον ήθελα μόνο δικό μου, με αποτέλεσμα να του πω κάποια στιγμή να χωρίσουμε. Κι από τότε έκανε την επανάστασή του.

Έχει οχτώ μήνες που χωρίσαμε. Από τότε έχουμε κάνει και οι δύο κάποιες σχέσεις, αλλά δεν κράτησαν. Έκανα πολλές προσπάθειες να είμαστε μαζί, αλλά δεν ήθελε. Ήθελε απλά να βρισκόμαστε, να κάνουμε σεξ και απλά να μιλάμε.

Κι αυτό γινόταν επειδή του ζητούσα εγώ να είμαστε μαζί και δεν ήθελε. Μου ζητούσε μόνο αυτό κι εγώ δεχόμουν γιατί τον αγαπάω. Μόλις όμως τα πηγαίναμε πολύ καλά κι άλλαζε η συμπεριφορά του απέναντί μου και φαινόταν ότι κολλούσε πάλι, ξαφνικά έκοβε κάθε επαφή.

Εγώ όμως ξαναπροσπαθούσα κι έτσι βρισκόμασταν μετά από λίγο καιρό πάλι στην ίδια κατάσταση. Έτσι και τώρα. Μου έδωσε ελπίδες ότι θα είμαστε μαζί και τελικά άλλαξε γνώμη. Αλλά με παίρνει τηλέφωνο, κανονίζει να βγαίνουμε και βάζει κι εμένα με τις φίλες μου στην παρέα ενώ δεν κάναμε ποτέ παρέα με όλους αυτούς.

Λέει ότι δεν θέλει να ξέρουν οι φίλοι μας ότι μιλάμε, αλλά ένας φίλος του μου πετάει όλο υπονοούμενα κι αυτός λέει ότι μόνος του το κατάλαβε.

Επίσης, θέλει να πάμε μαζί διακοπές, η παρέα μου και η παρέα του. Λέει ότι δεν με αγαπάει πια -η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν νιώθω πλέον ότι με αγαπάει στο φιλί του, στο άγγιγμά του. Αλλά εκεί που πάμε να κάνουμε σεξ σταματάει και με κοιτάει μέσα στα μάτια και χαμογελάει σαν να μην υπάρχει άλλη κοπέλα για αυτόν παρά μόνο εγώ.

Επίσης, ο κολλητός του μου είπε ότι με αγαπάει, αλλά φοβάται μην περάσει τα ίδια γιατί τον πίεζα πάααααρα πολύ. Έχω αλλάξει όμως. Κι αυτός μου λέει ότι το καταλαβαίνει, αλλά δεν θέλει να είμαστε μαζί.

Πείτε μου τη γνώμη σας. Τι πιστεύετε ότι ισχύει; Τον θέλω πίσω. Τον αγαπάω όσο τίποτα και θέλω να κάνω για αυτόν τα πάντα αρκεί να είναι ευτυχισμένος. Τι να κάνω για να ξαναγυρίσει;

Συγνώμη αν σας κούρασα. Θα με ενδιέφερε να ακούσω και αντρικές γνώμες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Nikoleta

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr