Site icon TLIFE

Νικολέτα: “Να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ή θα χάσω το χρόνο μου;”

Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ μαζί σας κάτι που με απασχολεί…

Γνώρισα ένα παιδί πριν λίγες μέρες σε κάποιο πάρτυ που πήγα με την παρέα μου. Αρκετά εμφανίσιμος και λίγο μεγαλύτερός μου. Μιλήσαμε, χορέψαμε και κάποια στιγμή αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Εκεί κάπου μου είπε να πάμε στην τουαλέτα!!! Αρνήθηκα αρκετά απότομα γιατί δεν έχω κάνει ποτέ one night stand και δεν σκοπεύω να κάνω. Δεν θέλω.

Δεν κατηγορώ όσους το κάνουν απλά εγώ είμαι αντίθετη σε αυτό. Δεν μου ταιριάζει. Δεν θέλω να κάνω σεξ με κάποιον που γνωρίζω σε ένα βράδυ και ειδικά αν μου αρέσει. Και ο συγκεκριμένος μου άρεσε πολύ αλλά που να ήξερα ότι θα αποδειχθεί ανώριμος.

Του είπα ότι με φέρνει σε δύσκολη θέση και ότι με προσβάλλει με αυτό. Αυτός γέλασε και μου είπε: “Στο 2015 ζούμε, χαλάρωσε”. Θύμωσα, τον έβρισα και απομακρύνθηκα. Δεν έφυγα από το πάρτι αλλά μου χάλασε το βράδυ. Στεναχωρήθηκα πολύ…

Μέχρι να φύγουμε με ξαναπλησίασε. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι είχε πιει. Εγώ του είπα ότι δεν μου άρεσε ο τρόπος του και ότι θα έπρεπε να σεβαστεί την επιλογή μου. Μου είπε να τον συγχωρέσω, να τα ξεχάσουμε όλα και να το ξαναπάρουμε από την αρχή. Μου έδωσε το κινητό του και μου είπε να του τηλεφωνήσω. Εγώ δεν του έδωσα το δικό μου.

Ήμουν εκνευρισμένη για όλο το υπόλοιπο βράδυ και δεν του πολυμίλαγα. Χαιρετηθήκαμε τυπικά και μου είπε ότι περιμένει μήνυμά μου.

Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω… Μου άρεσε αρκετά αλλά με ξενέρωσε. Μπορεί να είναι από τους τύπους που όταν τρώνε απόρριψη επιμένουν μέχρι απλά να πετύχουν το στόχο τους… Μπορεί και να ήταν όντως λόγια πάνω στο μεθύσι του. Δεν ξέρω…

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ή θα χάσω το χρόνο μου;

Νικολέτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr