Site icon TLIFE

Νικολέτα (part II): “Με βοηθήσατε πολύ. Ήδη με έκανε πέρα αυτός λέγοντας πως κάνει βλακείες”

Είμαι η Νικολέτα που έγραψε την ιστορία… [Δες το πρώτο Love Story εδώ]

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας. Με βοηθήσατε πάρα πολύ. Ήδη με έκανε πέρα αυτός λέγοντας πως κάνει βλακείες και δεν πρέπει να βρισκόμαστε.

Κι αυτό το έκανε μια μέρα αφού είχαμε βγει με παρέα και από ότι κατάλαβα κάτι είχε πει για εμάς στους φίλους του και συνέχεια πετούσαν υπονοούμενα και προσπαθούσαν να μας φέρουν πιο κοντά.

Για αυτό όταν μου είπε ότι δεν πρέπει να βρισκόμαστε ποτέ ξαφνιάστηκα. Ξέρω ότι σας ακούγεται κάπως, αλλά με αγαπάει. Φοβάται όμως μην κολλήσει μαζί μου από εγωισμό. Μου το είπε κρυφά ο κολλητός του.

Άλλωστε με έχει όποτε θέλει, όποτε δεν τον χαλάει όλο αυτό. Έχει ό,τι θέλει… Και είναι μαζί μου και απομακρύνεται όταν κολλάει.

Συμφωνήσαμε όμως να βρεθούμε μία ακόμη φορά, μία τελευταία. Αυτή τη φορά όμως θα κάνω αυτό που πρέπει. Θα πάω και θα του εξηγήσω πως αισθάνομαι με ό,τι κάνει (αν και όταν το είχα κάνει πιο παλιά θύμωσε κι από πάνω), θα του πω τι αισθάνομαι για αυτόν, θα του πω αν θέλει να είμαστε μαζί κι αν πάλι πει όχι και δεν καταλάβει θα σηκωθώ να φύγω και θα ξεκόψω για πάντα γιατί όντως μου έχει ρίξει την αυτοπεποίθηση όλο αυτό.

Πλέον ούτε αγόρι μπορώ να βρω, ενώ πριν λίγο καιρό δεν προλάβαινα να μείνω μόνη…

Σας ευχαριστώ και πάλι 🙂

Νικολέτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr