Site icon TLIFE

Νίνα: “20 μέρες πριν το γάμο με παίρνει μια κυρία και μου λέει ότι είναι με το φίλο μου εδώ κι ένα χρόνο”.

Με τον πρώην άντρα μου ήμασταν μαζί δώδεκα χρόνια. Έντεκα ζευγάρι και ένα με γάμο. Τα τελευταία έξι χρόνια είχαμε σχέση εξ αποστάσεως. Εγώ από νησί, εκείνος 500 χιλιόμετρα μακριά. Τον δέκατο χρόνο αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί.

Εγώ είχα ένα σπίτι για να μείνουμε. Αυτός όμως ούτε να ακούσει για χωριό. Ξεκίνησε να φτιάξει αλλά έμεινε στη μέση λόγω οικονομικής κρίσης. Παράλληλα είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες να κάνουμε παιδί αλλά δεν μας βγήκε από την αρχή. Πέρασαν έξι μήνες.

Μόλις έμεινα έγκυος πετούσα στα σύννεφα. Τότε άρχισαν όλα. Η συμπεριφορά του ήταν περίεργη, σαν να τον απασχολούσε κάτι. Φυσικά όλα τα έριχνε στα οικονομικά. Μετά από τρεις μήνες χάνω το παιδί. Δεν ήρθε καν να με δει. Μου είπε ότι ήταν πολύ στεναχωρημένος και ότι δεν τον άφηναν από τη δουλειά. Εκεί χτύπησε το πρώτο καμπανάκι! Το άφησα για αργότερα.

Σε τρεις μήνες ξαναμένω έγκυος. Όταν το άκουσε με ρώτησε αν είμαι σίγουρη και μετά ήταν όλο “χαρές”. Από εκεί και πέρα η συμπεριφορά του και οτιδήποτε έκανε μου φαινόταν περίεργα. Δεν σήκωνε τηλέφωνο αμέσως, ό,τι κι αν του έλεγα ήταν λόγος για να τσακωθούμε και ξαφνικά έβγαινε κάθε βράδυ με πολλούς και διάφορους φίλους. Του είπα ότι αν μάθω κάτι τελειώσαμε!

Φυσικά ήμουν η τρελή της παρέας και ότι φταίνε οι ορμόνες. Για τον πολιτικό γάμο βέβαια μου είπε ότι δεν είναι αντρικές δουλειές αυτά και να κανονίσω ό,τι θέλω, μόνο την ημερομηνία να ξέρει.

Είκοσι μέρες πριν το γάμο με παίρνει μια “κυρία” και μου λέει ότι είναι με το φίλο μου εδώ κι ένα χρόνο. Όταν το άκουσα γέλασα και μου είπε: “Δεν σου κάνω πλάκα. Είναι ακόμα πιο σοβαρό από ότι ακούγεται”. Εγώ δεν γέλασα για αυτό που είπε αλλά γιατί τελικά δεν ήμουν τρελή.

Της ζήτησα να τον βάλει ανοιχτή ακρόαση χωρίς να γνωρίζει ότι είμαι στην άλλη γραμμή. Έτσι κι έγινε. Τον ρώτησε αντί εμού γιατί με παντρεύεται και η απάντηση ήρθε αμέσως σαν να μην συμβαίνει τίποτα. “Η γυναίκα μου δεν με ενδιαφέρει. Όλα τα κάνω γιατί δεν έχω χρήματα να αναγνωρίσω το παιδί”. Μετά από αυτό έκλεισα.

Δεν χρειάζεται να σας πω πως ήμουν. Αφού βεβαιώθηκε ότι το ξέρω ξεκίνησαν οι δικαιολογίες: Πάχυνες, έκανες μεγάλο κ@λο, έβγαλες σπυράκια κλπ. κλπ. Ήταν λέει μεγάλη αλλαγή για αυτόν και δεν τον καταλαβαίνω.

Στην κατάσταση που ήμουν αποφάσισα να κάνω τον γάμο και να μην πω τίποτα σε κανέναν. Μετά από μια μέρα γάμου τον έδιωξα και τα είπα όλα στους δικούς μου. Έκανε 500 χιλιόμετρα η γκόμενα και ήρθε να τον πάρει. Μεγάλος έρωτας!!!

Τους επόμενους τρεις μήνες μέχρι να γεννήσω με είχε ζαλίσει στα τηλέφωνα. Να τα ξαναβρούμε, να ξαναδοκιμάσουμε, είμαστε γονείς κλπ. Όταν γέννησα ήρθε σαν καλός πατέρας για λίγες μέρες και όταν έφυγε έδωσε μια ωραία παράσταση εκεί που γνωριστήκαμε. Μου είπε να τα ξεχάσουμε όλα και να προσπαθήσουμε ξανά. Απλά ξέχασε να μου πει ότι όλο το διάστημα αυτό τον είχε σπιτωμένο η γκόμενα με την απόλυτη κάλυψη της οικογένειάς του.

Σχεδόν τα πάντα γνώριζα από συγγενικό του πρόσωπο. Για μένα είχαν τελειώσει όλα από καιρό απλά έπρεπε να περιμένω έξι μήνες για να κάνω αίτηση συναινετικού διαζυγίου. Όταν του την έστειλα λιποθύμησε και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Όμως ούτε αυτό με έκανε να αλλάξω γνώμη.

Φυσικά από κει και πέρα η μεγάλη του έννοια ήταν στη διατροφή να μην βάλω ποσό και το όνομα το οποίο δεν “διαπραγματευόταν”. Είχε και απαιτήσεις. Τελικά του έκανα την τιμή να του το βγάλω δεύτερο όνομα για αποφυγή παρατράγουδων στη βάφτιση. Το παιδί το βλέπει κάθε δυο μήνες γιατί δεν του έχω λέει σπίτι να μένει, αφού εγώ η κακιά αποφάσισα να τον χωρίσω.

Ακόμα είναι μαζί της. Έχουμε πάρει διαζύγιο εδώ και τέσσερις μήνες και δεν το έχει πει ούτε σε φίλους, ούτε στον πατέρα του. Πραγματικά απορώ τι άνθρωπος είναι και γιατί κατάντησε έτσι;

Του μίλησα πολλές φορές φιλικά, δεν θέλω το κακό του. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου!

NINA

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr