Site icon TLIFE

Ντίνα: “Δεν μπορώ να πω ότι δεν σκέφτομαι και τον άλλον…”

Κορίτσια χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Έχω μια σχέση εδώ και δύο χρόνια. Δυστυχώς έχουμε χωρίσει και τα έχουμε ξαναβρεί αρκετές φορές. Υπάρχει πάθος, αλλά υπάρχουν και προβλήματα.

Στον τελευταίο μας χωρισμό γνώρισα κάποιον με τον οποίο δεν έγινε κάτι φυσικά, αλλά έχουμε κρατήσει μια επικοινωνία με μηνύματα κυρίως και σπάνια μιλάμε στο τηλέφωνο.

Είμαι ερωτευμένη και κολλημένη με το αγόρι μου, όμως δεν μπορώ να πω ότι δεν σκέφτομαι και τον άλλον. Από τα μηνύματα μου δίνει την εντύπωση ενός πιο ώριμου τύπου (σχετικά με τον σύντροφό μου), αλλά από την άλλη δεν ξέρω… Όλοι όταν διεκδικούν δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δεν ξέρω τι να κάνω; Να δώσω μια ευκαιρία, να βγω για έναν καφέ με τον τύπο που γνώρισα ή να το κόψω και να τον ξεχάσω; Οι εντάσεις όμως με το σύντροφό μου είναι τόσες πολλές που έχω αρχίσει να κουράζομαι…

Χρειάζομαι τη γνώμη σας…

Ντίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr