Site icon TLIFE

Ντίνα: “Είμαστε μαζί 4 χρόνια αλλά δεν θέλει να με παντρευτεί.”

Γεια σας!

Με λένε Ντίνα και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία γιατί είμαι πολύ προβληματισμένη!

Είμαι 32 χρονών και σκέφτομαι να χωρίσω το φίλο μου. Είμαστε μαζί 4 χρόνια αλλά δεν θέλει να με παντρευτεί. Έκανα πολλή υπομονή μαζί του γιατί πίστευα ότι στο τέλος θα τα κατάφερνα αλλά τελικά βλέπω ότι το πράγμα δεν πάει παρακάτω.

Και τι δεν έκανα για αυτόν προκειμένου να τον πείσω ότι μπορούμε να είμαστε μαζί πιο σοβαρά! Μέχρι και καθαριότητα στο σπίτι της μάνας του έκανα (το σπίτι τους ήταν αχούρι), έβγαζα εγώ το σκύλο βόλτα και ήμουν ακόμη και η γραμματέας του. Αυτός όμως δεν συγκινήθηκε! Είχε λέει άλλα όνειρα στη ζωή του…

Ήταν ξαναπαντρεμένος με τον εφηβικό του έρωτα. Ζήσανε μαζί 10 χρόνια μέχρι που αυτήν τον κεράτωσε με τον καλύτερό του φίλο και έληξε ο γάμος τους. Οπότε λέει ότι δεν θέλει να ξαναπεράσει τα ίδια. Δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να προχωρήσει σε δεύτερο γάμο. Όμως τότε τι κάνει μαζί μου 4 χρόνια; Λέει ότι με αγαπάει και με σέβεται όμως δεν είναι σε φάση γάμου.

Η μαμά μου από την αρχή με πίεζε πολύ έντονα να χωρίσω γιατί λέει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για μένα, δεν είναι αρκετά ευκατάστατος για να μου προσφέρει τη ζωή που μου αξίζει και κυρίως γιατί οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι και οι καλύτερες. Η μητέρα μου από τη στιγμή που γεννήθηκα ονειρεύεται να δώσει τη μοναχοκόρη της σε κάποιον επιτυχημένο, γιατρό ει δυνατόν, που θα χτίσει ένα σπίτι να μένουμε όλοι μαζί.

Στην αρχή έκανα πως δεν την άκουγα. Μετά όμως προβληματίστηκα. Μήπως είχε δίκιο; Γιατί πρέπει εγώ να του κάνω όλα τα χατήρια, να είμαι “δούλα και κυρά” και στο τέλος ούτε γάμος ούτε παιδιά;

Το καλοκαίρι βρήκα δουλειά σε άλλη πόλη από αυτή που μένουμε. Εκείνος πηγαινοερχόταν τακτικά και μέναμε μαζί για καμιά βδομάδα. Όμως γνώρισα κάποιον άλλον, πολύ πιο ενδιαφέροντα άντρα και με καλές προοπτικές. Το όνειρό του είναι να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Δεν ξέρω τι να κάνω… Να ξεκινήσω μια σχέση από την αρχή με αυτόν που γνώρισα τώρα και ο γάμος είναι μέσα στα μελλοντικά του σχέδια; Και όλα αυτά τα χρόνια που έμεινα με τον τωρινό μου σύντροφο θα πάνε χαμένα; Όλες οι προσπάθειές μου; Τον αγαπάω. Αυτά τα τέσσερα χρόνια είχαμε και όμορφες στιγμές. Το μέλλον όμως δεν είναι αυτό που θέλω, σύμφωνα με όσα λέει.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να μείνω και να προσπαθήσω λίγο ακόμα, να του δώσω ένα τελεσίγραφο ή να χωρίσω και να προχωρήσω τη ζωή μου με τον άλλον;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Ντίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr