Site icon TLIFE

Ντίνα: “Είχαμε έναν τσακωμό και εγώ από τα νεύρα μου του είπα πως τον έχω κερατώσει με τον πρώην μου”

Καλησπέρα!

Ονομάζομαι Ντίνα και είμαι 24! Το πρόβλημά μου είναι πολύπλοκο…

Βγήκα πριν 8 μήνες από μια μακροχρόνια σχέση με έναν κατά 8 χρόνια μεγαλύτερό μου. Ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση και πέρασα πολλά μαζί του, τα περισσότερα άσχημα. Ήταν μια σχέση που με στιγμάτισε! Λεκτική, σωματική, αλλά και ψυχολογική βία…

Χωρίς να θέλω να ρίξω το μπαλάκι αλλού θεωρώ πως αυτή η σχέση κατά κάποιον τρόπο με έπλασε σαν άνθρωπο. Ό,τι είμαι το έχω υιοθετήσει από αυτόν τον άνθρωπο. Πίστευα πως ό,τι έκανε ήταν σωστό ώσπου συναναστράφηκα και με άλλα άτομα -ερωτικά εννοώ- και κατάλαβα πόσα απωθημένα μου δημιούργησε αυτός ο άνθρωπος!!!

Πραγματικά ό,τι κακό μπορώ να πω πως έχει συμβεί μέχρι τώρα στη ζωή μου, μα ό,τι κακό, είναι από πίσω το όνομά του! Θα σας δώσω ένα παράδειγμα παρακάτω…

Με έχει κάνει να χάσω την αυτοπεποίθησή μου. Γενικά είμαι μια αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα αλλά πραγματικά έχω χάσει κάθε ίχνος αυτοπεποίθησης που πάντα είχα -ως ένα σημείο φυσικά!

Το πρόβλημα λοιπόν ξεκινάει βαθύτερα από τη στιγμή που έκανα πριν λίγους μήνες μια σχέση με ένα παιδί, και αυτός λίγο μεγαλύτερός μου. Να ομολογήσω πως μπήκα σε αυτήν τη σχέση επειδή ήθελα να πιαστώ από κάπου να ξεφύγω από την προηγούμενη σχέση μου, γιατί μόνο μου δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Δεν θα ξεκολλούσα ποτέ…

Αυτό το παιδί λοιπόν στην αρχή ήταν πάρα πολύ καλός. Εγώ δεν τον ήθελα αλλά έκανα υπομονή γιατί έβλεπα πως είχε να μου δώσει. Με τον καιρό λοιπόν δέθηκα μαζί του. Άρχιζα σιγά σιγά να νιώθω κάποια πράγματα. Μου έλεγε συνεχώς πως φαίνεται ότι έχω το μυαλό μου πάντα αλλού και είχε δίκιο. Προσπαθούσα να ξεχάσω και με βοήθησε, ώσπου μια μέρα είχαμε έναν τσακωμό και εγώ από τα νεύρα μου του είπα πως τον έχω κερατώσει με τον πρώην μου και πως ο φόβος του επιβεβαιώθηκε. Δεν το είχα κάνει πραγματικά. Είχαμε βρεθεί τυχαία έξω με τον πρώην μου, μιλήσαμε, αλλά δεν ακούμπησε ούτε το χέρι μου. Απλά το είπα για να τον κάνω να νιώσει άσχημα.

Το μετάνιωσα την ίδια στιγμή. Αυτός άρχισε να λέει παντού ότι τον κεράτωσα και ζούμε σε μια μικρή κοινωνία που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Πήρε τηλέφωνο τον πρώην μου και ρώτησε. Του το επιβεβαίωσε ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα και στο τέλος με πίστεψε.

Κατάλαβε, επειδή με ξέρει, ότι το έκανα επίτηδες και αν το είχα κάνει πραγματικά θα χώριζα… Προσπάθησα με κάθε τρόπο να τον κάνω να με πιστέψει. Δεν ήθελα να του χαλάσω τη γνώμη που είχε για εμένα και τα κατάφερα μόνη μου να τα κάνω σκατά… Με τα πολλά τα βρήκαμε, με πίστεψε, αλλά ποιο είναι το πρόβλημά…

Μου είπε πως δεν πρόκειται να ξανακυκλοφορήσουμε μαζί, γιατί λέει με έκανε ρόμπα παντού και τώρα ο κόσμος θα τον λέει μ@#@%@ που τα βρήκε μαζί μου. Μου φέρεται λες και είμαι καμιά τελευταία κι εγώ πονάω. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μου φέρεται τόσο απαίσια.

Ξέρω έκανα βλακεία πάνω στα νεύρα μου, αλλά το μετάνιωσα την ίδια στιγμή. Έστελνα το μήνυμα και το είχα μετανιώσει ήδη…

Τι να κάνω για να γίνουν τα πράγματα όπως πριν; Θα κάνω ό,τι χρειαστεί… Τον αγαπάω…

Ντίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr