Site icon TLIFE

Ντίνα21: “Γιατί είναι ευτυχισμένος με μια άλλη και όχι με μένα; Νιώθω αποτυχημένη.”

Το περίμενα. Το ‘ξερα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό. Αλλά ποτέ δεν είσαι πραγματικά προετοιμασμένος για την απόρριψη. Γιατί πάντα πονάει πολύ. Πάντα πονάει το γεγονός ότι αυτός με τον οποίο είσαι ερωτευμένη προτίμησε μια άλλη, ερωτεύθηκε μια άλλη και όχι εσένα.

Τον ήθελα από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα. Μιλάγαμε για μερικούς μήνες. Κάναμε σχέση. Χωρίσαμε σχεδόν αμέσως από δική του επιθυμία. Μετά από καιρό αρχίσαμε ξανά να μιλάμε. Άρχισα να γεμίζω ελπίδες.

Μου έλεγε ότι ήθελε να με δει. Έπειτα σταμάτησε να μου στέλνει. Είχα καταλάβει ότι κάτι έτρεχε. Όσοι τον ήξεραν έλεγαν ότι φαινόταν τρελός από χαρά. Ερωτευμένος! Χαμογελούσε! Όσο ήμασταν μαζί δεν χαμογελούσε ποτέ. Δεν με ήθελε ποτέ, το ξέρω. Δεν το παραδεχόταν αλλά εγώ το έβλεπα, το ένιωθα.

Πριν λίγες μέρες έμαθα αυτό που φοβόμουν και υποπτευόμουν… ότι δηλαδή βρήκε άλλη. Όσο δεν μιλάγαμε θέλοντας και μη, προσπάθησα να το πάρω απόφαση ότι είχαμε τελειώσει για πάντα. Αλλά αυτή η απόρριψη… αυτό το “ερωτευμένος με άλλη” δεν μπορώ να το χωνέψω.

Γιατί είναι ευτυχισμένος με μια άλλη και όχι με μένα; Γιατί δεν κατάφερα εγώ να τον κάνω χαρούμενο; Νιώθω αποτυχημένη. Νιώθω ότι κανείς δεν θα με ερωτευθεί ποτέ.

Καμία σοβαρή σχέση ως τώρα. Μόνο ηλίθιες ιστορίες τελειωμένες. Ποτέ δεν ένιωσα ότι κάποιος με ήθελε. Και τώρα μαθαίνω κι αυτό. Ότι αυτός που ήθελα και περίμενα είναι με μια άλλη. Κι εγώ είμαι μόνη μου. Κι εμένα δεν με θέλει κανείς…

Αυτός είναι ευτυχισμένος κι εγώ κλαίω τη μοίρα μου… Γιατί άραγε εγώ είμαι ακόμα μόνη; Εγώ δεν θα βρω ποτέ κανέναν που να με θέλει; Προσπαθώ να κρατηθώ ψύχραιμη αλλά σκέψεις σαν κι αυτές με διαλύουν…

Η δικιά σας γνώμη; Καμία συμβουλή;

Ντίνα 21

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr