Ντορίνα: “Μας είχε ταυτόχρονα μάλλον και τον βόλευε αυτή η περίπλοκη κατάσταση”

Πριν τρεις μέρες πέτυχα σε ένα μαγαζί ένα παιδί που βγαίναμε για 8 μήνες περίπου. Ήταν μαζί με την κοπέλα του. Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, οπότε δεν γινόταν να μην μιλήσουμε. Από ευγένεια και μόνο, μας σύστησε. Φαινόταν καλό κορίτσι, συμπαθητικό.

Εγώ να σας διευκρινίσω πως μένω πια στο Λονδίνο και τώρα είμαι εδώ για διακοπές. Αυτός ήταν κι ο λόγος βασικά που σταματήσαμε να βλεπόμαστε με αυτό το παιδί.

Επειδή η κοπέλα του μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία, από περιέργεια και μόνο έψαξα στο facebook να τη βρω (από τη λίστα των φίλων του). Μόλις μπήκα στο προφίλ της και το έψαξα, συνειδητοποίησα πως αυτή η κοπέλα του έκανε αρκετά like και σχόλια ενώ ήμασταν ακόμα μαζί.

Δεν είχαμε “κανονική” σχέση με την έννοια να μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, να λέμε ο ένας στον άλλον πού είναι και με ποιους, αλλά συναντιόμασταν συχνά. Στο facebook όμως ήμασταν πολύ προσεκτικοί και δεν εκδηλωνόμασταν.

Εμένα μου άρεσε πολύ τότε αυτός (τώρα όχι). Έβλεπα διάφορα σχόλια από συγκεκριμένες τύπισσες, αλλά ποτέ δεν τον είχα ρωτήσει αν παίζει κάτι. Δεν ήθελα να νομίσει ότι ζηλεύω ή ότι τον πιέζω για κάτι παραπάνω.

Για να μην σας τα πολυλογώ, καθώς τσέκαρα κάποιες δημοσιεύσεις (όσες είχε ανοιχτές) αυτής της κοπέλας, έπεσα πάνω σε μία φωτογραφία από το σπίτι του! Πόζαρε αυτή μόνη της μπροστά από την είσοδο του σπιτιού του. Κοιτάζω και την ημερομηνία και συνειδητοποιώ ότι τραβήχτηκε ενώ ήμασταν ακόμα μαζί!

Το έπαιζε σε διπλό ταμπλό ο κύριος. Μας είχε ταυτόχρονα μάλλον και τον βόλευε αυτή η περίπλοκη κατάσταση “τα έχουμε; δεν τα έχουμε;” που είχαμε δημιουργήσει.

Είμαι έτοιμη να του στείλω μήνυμα και να τον βρίσω! Ένιωσα πολύ χαζή που έβγαινα μαζί του και αυτός έπαιζε και με άλλες. Κι αν αυτή η κοπέλα ήταν από πριν κοπέλα του και εγώ ήμουν ο τρίτος άνθρωπος; Δεν ξέρω, νιώθω μεγάλο βάρος και αηδία ταυτόχρονα. Γιατί εγώ είχα συναισθήματα τότε για εκείνον.

Επίσης νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω την κοπέλα. Να μάθει τι κουμάσι είναι ο λεγάμενος. Θα μου πείτε γιατί να ανακατευθώ… Γιατί προφανώς ο τύπος την έχει δει πολύ “έξυπνος” και παίζει με τα συναισθήματα των ανθρώπων χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο ο εαυτός του και η καλοπέρασή του. Τι λέτε;

Ντορίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εγώ λέω να κάνεις ωραία και καλά τις διακοπές σου και μετά να γυρίσεις ανανεωμένη στο Λονδίνο. Και άσε τις κατασκοπείες στο FB καλοκαιριάτικα δεν σε βγάζει πουθενά αυτή η ιστορία.

  2. Δυστυχώς σε αυτό το περίπλοκο σκηνικό δεν ήταν μόνος του…. έδωσες την συγκατάθεσή σου! άρα μερικές από τις ευθύνες σου ανήκουν. Το γράμμα σου, για μένα, αποτελεί παράδειγμα για όλες τις κοπέλες που ενδίδουν σε τέτοιου είδους σχέσεις γιατί τρέφουν συναισθήματα για τον άλλον και ευελπιστούν ότι κάτι θα αλλάξει, αν του κάνουν τα χατήρια του. Ξυπνήστε κορίτσια σας εκμεταλλεύονται και αξίζετε τα καλύτερα, γιατί να αναλώνεστε έτσι… Τι θα πει να μη πιεστεί, να μη με θεωρήσει ζηλιάρα, τελικά σήμαινε ότι δεν ταιριάζατε και δεν θέλατε τα ίδια πράγματα. Εγώ θα σου έλεγα να σταματήσεις να το σκέφτεσαι, έχει περάσει καιρός και ότι έγινε έγινε. Η κοπέλα ούτως ή άλλως δε πρόκειται να σε πιστέψει, παρά μόνο όταν θα τα πάθει και η ίδια, που δεν θα αργήσει δηλαδή γιατί ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Κοίτα να διδαχθείς από τα λάθη σου και να πας παρακάτω. Ο θεός, το κάρμα, η μοίρα (πες το οπως θες) είναι σίγουρο ότι θα του δώσει αυτό που του αξίζει!

  3. Λοιπον, ας ξεκαθαρίσουμε πρωτα κάτι. Δε νιώθεις καμιά ανάγκη να προστατέψεις μια εντελώς άγνωστη κοπέλα που είναι μάλιστα και η κοπέλα του πρώην σου. Να εκδικηθείς τον πρώην σου θέλεις και το βρίσκω φυσιολογικό ως ένα σημείο. Σε χάλασε, ίσως και να σε πλήγωσε, αυτό που έμαθες. Οπότε μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Εγώ θα σου έλεγα όμως να μην κάνεις τιποτα. Καταρχήν αν ο πρώην σου μάθει τι είπες θα προσπαθήσει να σε βγάλει τρελή. Εγγυημένα πράγματα. Κι αν καταφέρει να πείσει την κοπέλα του γι’αυτό, θα γίνει το καημένο “θύμα” κι εσύ η κακιά τρελή και θα δεθούν ακόμα περισσότερο. ʼσε την κοπέλα να κάνει μόνη της τον κύκλο της μαζί του. Και πού ξέρεις τι είναι κιόλας αυτή και θες να την προστατέψεις; Μπορεί να είναι τα ίδια με αυτόν και να ταιριάζουν. Καλό υπόλοιπο διακοπών λοιπόν, αυτό θα σου ευχηθώ, και μην ξανασχοληθείς μαζί τους γιατί απ’ό,τι φαίνεται σε χαλάει και δεν υπάρχει λόγος.

  4. ʼδικα σε κατηγορούν ότι εσύ έφταιγες που του έκανες όλα τα χατίρια κτλ., γιατί τότε δεν ήξερες και το τι ήθελε εκείνος κι απλώς απολάμβανες αυτό που είχατε οι δυο σας. Το να σου πει κάποιος ότι δεν θέλει πολλά-πολλά στο Facebook ενώ είστε σε σχέση, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θέλει να σε κρύβει ή οτιδήποτε άλλο που να σημάνει πορτοκαλί συναγερμό. Κι εγώ είμαι σε σχέση και πολύ ερωτευμένη, αλλά μου τη δίνει η κοινή φωτογραφία προφίλ ή οι συνεχείς αναρτήσεις που να “φωνάζουν” ότι είμαστε μαζί. Το Facebook και τα παρεμφερή μέσα κοινωννικής δικτύωσης είναι ακριβώς αυτό: μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ούτε το ημερολόγιό μας είναι, ούτε τα οικογενειακά μας άλμπουμ. Έτσι το βλέπω εγώ. Τέλος πάντων, μην ξεφεύγουμε εκτός θέματος, ΔΕΝ έφταιγες εσύ ούτε υπήρχε τρόπος να δεις τότε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, εκτός αν τον παρακολουθούσες τακτικά και στενά, κάτι που θα ήταν δείγμα παράνοιας. Επίσης, μπορεί η κοπέλα αυτή να ήταν απλώς φίλη του και μετά να ξεκίνησε να είναι μαζί της. Αλλά η ουσία είναι μία: τώρα πια δεν σε αφορά. Το να του μιλήσεις και να του πεις πόσο πληγωμένη και προδωμένη νιώθεις για εκείνο το διάστημα που ήσαστε μαζί, δεν θα βγάλει πουθενά (μπορεί να τα αρνηθεί και όλα), ενώ θα του δώσεις και αξία αυτομάτως, γιατί αυτός θα συμπεράνει ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα. Πλάκα κάνεις; Είσαι στο Λονδίνο, κάνεις τη ζωή που θέλεις και έχεις τόσες προοπτικές και θα δώσεις σ’ ένα απόβρασμα την ικανοποίηση να νομίσει ότι το μυαλό σου είναι σ’ αυτόν; Όσο για την κοπέλα που θέλεις να “προστατεύσεις…” Έλα τώρα, τι σ’ ενδιαφέρει αυτή; Η ανήλικη αδερφή σου είναι; Αυτή μπορεί να ήξερε μια χαρά ότι είχατε σχέση τότε και να περίμενε πώς και πώς να τελειώσει αυτό μεταξύ σας. Εκτός αυτού, όπως ειπώθηκε ήδη, αυτός θα βγάλει εσένα τρελή και μετά οι δυο τους θα έχουν να λένε ότι δυνάμωσε η σχέση τους παρά “την τρελή πρώην που προσπαθούσε να τους χωρίσει.” Ας ξέρουν ότι η πρώην ζει και βασιλεύει και προοδεύει στο Λονδίνο, όπου, εδώ που τα λέμε, έχεις περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσεις έναν σωστό άντρα, έναν κύριο και να δεις τι εγωίσταροι και δήθεν είναι πολλοί Ελληνάρες.

  5. Ρε παιδιά να σας πω κάτι? πολύ τις κυρίες και υπεράνω κάνετε όλες..μην του πεις μην μην και λοιπά κλισέ ενώ πιστεύω ότι αυτό που περιγράφει η κοπέλα είναι κάτι που έχει συμβεί στους περισσότερους από εμάς και έχουμε νιώσει το ίδιο. Στο θέμα μας. Λοιπόν κοπέλα μου το λάθος είναι δικό του σαφώς που συμπεριφέρθηκε ύπουλα και ανεύθυνα διότι το να πεις με αυτόν το σύντροφο θέλω να είμαι είναι πιο δύσκολο από το να παίζεις σε διπλό ταμπλό.Η γνώμη μου είναι η εξής. Έπρεπε να του είχες ζητήσει εξηγήσεις εφόσον ήσασταν σε σχέση για όλα αυτά τα φλερτάκια μέσω facebook.Επίσης είπες ότι βγαίνατε συχνά κάτι το οποίο δε σημαίνει και ότι βγαίνατε αποκλειστικά δηλαδή στην ουσία αυτό που κατάλαβα είναι ότι εσύ μόνο θεωρούσες ότι είχατε σχέση ο κύριος όχι. Θα πρότεινα λοιπόν να του στείλεις ένα μήνυμα που θα λέει χάρηκα που σε είδα τις προάλλες και είμαι ευγνώμων που δε συνεχίσαμε γιατί δεν θα είχα την ευκαιρία να πάω στο Λονδίνο και να βρω αυτόν τον υπέροχο σύντροφο που έχω τώρα…και με συγχωρείς μωρέ γιατί δε σε ερωτεύτηκα και ποτέ ήσουν περισσότερο μια αγκαλιά στη μοναξιά μου..εύχομαι να περνάς καλά φιλιά.. Θα σκάσει εγγυημένα. Αι σιχτίρ πια με όλα τα φαλλοκρατικά γουρούνια ..Σαφώς όμως δεν πρέπει να στείλεις τίποτα στη νυν του.Πρώτον διότι θα σε βγάλει τρελή αυτός και κολλημένη μαζί του και εκείνη θα χαρεί ότι τα κατάφερε να τον κερδίσει – σιγά το κελεπούρι μη χέσω-.ʼσε που όπως πολύ σωστά σου έγραψαν μπορεί να είναι και του ιδίου φυράματος και να γελάνε παρέα μαζί σου. Αυτά από μένα και άλλη φορά να λες αυτά που σε ενοχλούν σε μια κατάσταση και όχι να καταπίνεις πράγματα μόνο και μόνο για να μη χάσεις κάποιον.

  6. Αφου δεν ειχατε κανονικη σχεση,οπως ειπες, τι σε νοιαζει κι ασχολεισαι?

  7. Μα δεν κάνουμε τις κυρίες, Εύη. Προσωπικά απλώς είμαι της άποψης ότι εφόσον έχει παρέλθει διάστημα κι εφόσον η Ντορίνα ένιωθε ήδη ότι δεν είχαν “κανονική” σχέση, τι σημασία έχει αν παιζόταν κάτι με άλλη ή με άλλες πέντε; Σημασία έχει ότι από αυτόν τον άνθρωπο δεν πήρε όσα θα ήθελε και ούτε θα άλλαζε τίποτα αν η Ντορίνα εκείνο το διάστημα ήταν η μία και μοναδική γι’ αυτόν, αφού τελικά τα πράγματα έδειξαν ότι αυτοί οι δύο δεν είναι ο ένας για τον άλλον. Και τονίζω ότι από τους δυο τους η Ντορίνα είναι σε πολύ καλύτερη θέση. Και άντε, βρήκε αυτός καινούρια κοπέλα, ΟΚ. Κατ’ αρχάς, πόσο πιστεύεις να κρατήσει; Και δεύτερον, η Ντορίνα είναι αυτή που μένει στο Λονδίνο, γνωρίζει καινούρια μέρη και ανθρώπους, αποκτά νέες εμπειρίες και ανοίγει νέους ορίζοντες. Μάντεψε ποιος κέρδισε απ’ αυτόν το χωρισμό.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More