Site icon TLIFE

Ντορίνα: “Μας είχε ταυτόχρονα μάλλον και τον βόλευε αυτή η περίπλοκη κατάσταση”

Πριν τρεις μέρες πέτυχα σε ένα μαγαζί ένα παιδί που βγαίναμε για 8 μήνες περίπου. Ήταν μαζί με την κοπέλα του. Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, οπότε δεν γινόταν να μην μιλήσουμε. Από ευγένεια και μόνο, μας σύστησε. Φαινόταν καλό κορίτσι, συμπαθητικό.

Εγώ να σας διευκρινίσω πως μένω πια στο Λονδίνο και τώρα είμαι εδώ για διακοπές. Αυτός ήταν κι ο λόγος βασικά που σταματήσαμε να βλεπόμαστε με αυτό το παιδί.

Επειδή η κοπέλα του μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία, από περιέργεια και μόνο έψαξα στο facebook να τη βρω (από τη λίστα των φίλων του). Μόλις μπήκα στο προφίλ της και το έψαξα, συνειδητοποίησα πως αυτή η κοπέλα του έκανε αρκετά like και σχόλια ενώ ήμασταν ακόμα μαζί.

Δεν είχαμε “κανονική” σχέση με την έννοια να μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, να λέμε ο ένας στον άλλον πού είναι και με ποιους, αλλά συναντιόμασταν συχνά. Στο facebook όμως ήμασταν πολύ προσεκτικοί και δεν εκδηλωνόμασταν.

Εμένα μου άρεσε πολύ τότε αυτός (τώρα όχι). Έβλεπα διάφορα σχόλια από συγκεκριμένες τύπισσες, αλλά ποτέ δεν τον είχα ρωτήσει αν παίζει κάτι. Δεν ήθελα να νομίσει ότι ζηλεύω ή ότι τον πιέζω για κάτι παραπάνω.

Για να μην σας τα πολυλογώ, καθώς τσέκαρα κάποιες δημοσιεύσεις (όσες είχε ανοιχτές) αυτής της κοπέλας, έπεσα πάνω σε μία φωτογραφία από το σπίτι του! Πόζαρε αυτή μόνη της μπροστά από την είσοδο του σπιτιού του. Κοιτάζω και την ημερομηνία και συνειδητοποιώ ότι τραβήχτηκε ενώ ήμασταν ακόμα μαζί!

Το έπαιζε σε διπλό ταμπλό ο κύριος. Μας είχε ταυτόχρονα μάλλον και τον βόλευε αυτή η περίπλοκη κατάσταση “τα έχουμε; δεν τα έχουμε;” που είχαμε δημιουργήσει.

Είμαι έτοιμη να του στείλω μήνυμα και να τον βρίσω! Ένιωσα πολύ χαζή που έβγαινα μαζί του και αυτός έπαιζε και με άλλες. Κι αν αυτή η κοπέλα ήταν από πριν κοπέλα του και εγώ ήμουν ο τρίτος άνθρωπος; Δεν ξέρω, νιώθω μεγάλο βάρος και αηδία ταυτόχρονα. Γιατί εγώ είχα συναισθήματα τότε για εκείνον.

Επίσης νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω την κοπέλα. Να μάθει τι κουμάσι είναι ο λεγάμενος. Θα μου πείτε γιατί να ανακατευθώ… Γιατί προφανώς ο τύπος την έχει δει πολύ “έξυπνος” και παίζει με τα συναισθήματα των ανθρώπων χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο ο εαυτός του και η καλοπέρασή του. Τι λέτε;

Ντορίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr