Site icon TLIFE

“Ο άνθρωπος αυτός είχε σχέση με κάποια άλλη, ενώ εμένα μου είχε πει πως είναι ελεύθερος.”

Καλησπέρα σας!

Προτιμώ να μην σας πως το όνομά μου. Η ανωνυμία συμβάλλει στο να ανοιχτεί κάποιος και να μιλήσει ελεύθερα για θέματα που τον απασχολούν…

Νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω και να ακούσω τη γνώμη σας. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω, το έχω ήδη κάνει. Έχω απομακρυνθεί από τον άνθρωπο αυτόν, παρά το γεγονός πως ναι, ακόμα τον επιθυμώ και τον σκέφτομαι.

Είμαι 23 χρόνων και πριν από 2 χρόνια έκανα σχέση με κάποιον, μια δεκαετία μεγαλύτερό μου. Σκέφτηκα πως ένας μεγαλύτερος άντρας θα είναι πιο ώριμος, θα ξέρει τι θέλει και πως θα μπορεί να με φροντίσει.

Με έλκυε ως άντρας και μου πρόσφερε την ασφάλεια που ήθελα. Μόνο που δυστυχώς η απειρία μου και η παρορμητικότητα, ίσως και η “βλακεία” των 21 τότε χρόνων μου δεν με έκαναν να δω τα σημάδια από νωρίς.

Ο άνθρωπος αυτός είχε σχέση με κάποια άλλη, ενώ εμένα μου είχε πει πως είναι ελεύθερος. Με μια άλλη που δεν είναι ούτε όμορφη, ούτε έχει σπουδάσει κάτι, αλλά του προσφέρει την ασφάλεια που θέλει. Γιατί αυτός ο άντρας είναι ανασφαλής και δεν πιστεύει πως κάποια καλύτερη μπορεί να είναι μαζί του.

Ακόμα και για μένα αυτό είπε, πως δεν το πιστεύει πως τον θέλω και πως μεγαλώνοντας θα τον παρατήσω γιατί είμαι νέα, όμορφη και μέλλουσα βιολόγος., δεν έχω ανάγκη να με συντηρεί εκείνος ή να με φροντίζει. Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου να βρω όποιον θέλω, προφανώς κάποιον νεότερο, οπότε καλύτερα να μείνω η ερωμένη του και όχι η σύντροφός του.

Πληγώθηκα πολύ και κυρίως πληγώνομαι από το γεγονός πως μετά από ένα χρόνο κατάλαβα πως υπάρχει κι άλλη. Κάτι η σχολή μου και τα εργαστήρια, κάτι το ότι η Αθήνα είναι μεγάλη, συν του ότι έχω μάθει να μη διαδίδω παντού πως έχω σχέση… Έτσι ακόμα κι αν κάποια γνωστή μου τον έβλεπε με άλλη, δεν θα ήξερε για μένα.

Το έμαθα τότε που του ζήτησα να κάνουμε γνωστή τη σχέση μας. Και το επιβεβαίωσα πως έχει άλλη. Την έχει ακόμα επίσημα.

Σκέφτομαι όμως πόσο πολύ μειώνει κι εκείνη. Δεν με νοιάζει αν είναι καλή κοπέλα ή όχι, αδιαφορώ για το τι είναι. Στα μάτια μου την έχει κάνει σκουπίδι. Φανταστείτε πως ένιωσα όταν τους είδα κάποια στιγμή μαζί, ενώ το ίδιο απόγευμα είχαμε κάνει έρωτα. (Ντρέπομαι, αλλά δεν διέκοψα αμέσως μαζί του, μόλις έμαθα για την άλλη). Πόσο πολύ τη μειώνει και εκείνη στα μάτια μου, πόσο μείωνε κι εμένα…

Μου λείπει και σε εκείνον λείπω. Ακόμα μου ζητάει να βρεθούμε. Ίσως του λείπει το σεξ μαζί μου, γιατί πλέον ψευδαισθήσεις δεν έχω… Αλλά μου λείπει!

Τώρα υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή μου, ο οποίος με λατρεύει. Αλλά εγώ δεν είμαι εκεί. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ, αλλά το μυαλό μου είναι αλλού. Ίσως δεν αρκεί και δεν είμαι σωστή απέναντι στο νέο μου φίλο. Όμως με κρατάει μακριά από βλακείες και τον έχω ανάγκη αυτήν τη στιγμή.

Δεν σας λέω να είστε καχύποπτες, αλλά σας προτρέπω να ψάχνετε διακριτικά πάντα τον σύντροφό σας μέχρι να μπορείτε να εμπιστευθείτε. Εγώ αφέθηκα, τον εμπιστεύθηκα τυφλά. Σκέφτηκα πως ένας επιχειρηματίας 31 ετών δεν μπορεί να φερθεί σαν έφηβος σε μια νεαρή κοπέλα, αλλά έκανα λάθος!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr