Site icon TLIFE

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: “Αναγνωρίζω ότι δεν ήταν σωστό να μπλέξω με παντρεμένο”

Καλησπέρα σας!
Είμαι 23 χρόνων και έχω βγει από μία μακροχρόνια σχέση σχετικά πρόσφατα. Βλέπετε μπλέχτηκα πολύ μικρή σε σοβαρή σχέση χωρίς να υπάρχει λόγος και τώρα θέλω να χαρώ την εργένικη ζωή μέχρι να ξαναείμαι έτοιμη για κανονική σχέση.

Όλο το καλοκαίρι λοιπόν επιδίωκα εφήμερες σχέσεις για να γεμίσω εμπειρίες και να ευχαριστηθώ τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις. Γενικά, είμαι ευχαριστημένη με τις επιλογές μου αλλά όπως εύκολα φαντάζεται κανείς έχω μπλεχτεί σε μία κατάσταση τώρα που δεν ξέρω πώς να τη διαχειριστώ.

Για να μην τα πολυλογώ… Αυτός είναι 35+, παντρεμένος με παιδιά. Το ήξερα από την αρχή, δεν έκανα καμία κίνηση από τη μεριά μου να του την πέσω, ούτε να είμαι προκλητική να τον βάλω σε “πειρασμό” και αυτό είναι που λέω στον εαυτό μου για μην νιώθω άσχημα -πολύ- καθώς υπέκυψα όταν μου την έπεσε αυτός.

Αφού έγινε, το συζητήσαμε και είπαμε να συναντηθούμε καμιά φορά ακόμη μέχρι το πάθος μεταξύ μας να ξεφουντώσει και μετά να συνεχίσουμε τις ζωές μας. Έχουμε βρεθεί 4 φορές ήδη και έχουμε κανονίσει και 5η. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να συνάψουμε σχέση και να γίνω η “γκόμενά” του, αλλά δεν βλέπω να χορταίνουμε ο ένας τον άλλον κάθε φορά που βρισκόμαστε. Επίσης, μιλάμε αρκετά με μηνύματα και μου λέει για τα παιδιά του και τη ζωή του.

Δεν έχω βρεθεί ξανά σε παρόμοια θέση και αναγνωρίζω ότι δεν ήταν σωστό να μπλέξω με παντρεμένο εξ’ αρχής. Τώρα όπως το βλέπω, πρέπει να κόψω μαχαίρι μαζί του κάθε επικοινωνία για να προλάβω πιθανά μελλοντικά μπερδέματα ή να συνεχίσω να τον βλέπω μέχρι όλο αυτό να κάνει τον κύκλο του και να τελειώσει από μόνο του.

Αυτός εκνευρίζεται όταν τον ρωτάω κάθε φορά μετά εάν θέλει να διακόψουμε και με διαβεβαιώνει ότι όταν είναι θα το συζητήσουμε, πως ακόμη δεν με έχει χορτάσει και να μην ανησυχώ πως απλά θα εξαφανιστεί μία μέρα χωρίς να πει κουβέντα. Δεν του αρέσει να το συζητάμε γιατί κι αυτός νιώθει τύψεις απέναντι στη γυναίκα του. Εγώ δεν θέλω όμως να ξεκόψω μαζί του γιατί μου δίνει πράγματα που μου έλλειπαν και η αλήθεια είναι πως δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου ότι δεν θα του απαντήσει εάν μου ξαναστείλει μήνυμα….

Έχετε καμιά συμβουλή για μένα;
Lydia

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr