Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Από τη στιγμή που του είπα θέλω να χωρίσουμε έχει αρχίσει ο εφιάλτης μου.”

Portrait of depressed woman sitting on stairs at home.Crying woman

Καλησπέρα σας!
Είμαι η Ράνια και θα χρειαστώ τη βοήθειά σας.

Είχα μια σχέση με κάποιον για πέντε χρόνια και αποφάσισα να χωρίσω. Δεν με κάλυπτε, δεν περνούσα πια καλά, δεν ήταν αυτό που ήθελα από μια σχέση τελικά. Το αποφάσισα έπειτα από πάρα πολύ σκέψη κι έπειτα από πολλές προσπάθειες να κάνω αυτή τη σχέση να λειτουργήσει, κάτι που τελικά δεν έγινε. Κι έτσι αποφάσισα να φύγω.

Από τη στιγμή που του είπα ότι μου τελείωσε και θέλω να χωρίσουμε έχει αρχίσει ο εφιάλτης μου. Δεν με αφήνει σε ησυχία. Αντιμετωπίζω μια εντελώς παράλογη συμπεριφορά. Στην αρχή αντιδρούσε σαν να μην είχε γίνει τίποτα, σαν να μην είχαμε χωρίσει, με έπαιρνε τηλέφωνα και μου μιλούσε κανονικά όπως μου μιλούσε όταν ήμασταν μαζί και κανονίζαμε τι θα κάνουμε το βράδυ. Του εξηγούσα ευγενικά.

Μετά το τροπάρι άλλαξε. Έγινε επιθετικό. Άρχισε να με βρίζει, να με μειώνει, να με κατηγορεί ότι εγώ φταίω που καταστράφηκε η σχέση, τονίζοντας και χτυπώντας όλα τα μειονεκτήματά μου. Μετά έγινε μελοδραματικός. Έκλαιγε, με παρακαλούσε, μου έλεγε ότι δεν αντέχει.

Αυτό ζω τους τελευταίους τρεις μήνες και με έχει διαλύσει. Με επηρεάζει πολύ συναισθηματικά γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, ένας άντρας με τον οποίο έχω ζήσει πέντε χρόνια. Έφυγα γιατί υπήρχαν άλυτα προβλήματα που δεν γινόταν να προχωρήσουμε παρακάτω. Στεναχωριέμαι όταν είναι χάλια και νιώθω ενοχές. Προσπαθώ ταυτόχρονα να τον παρηγορήσω και να του σταθώ σε αυτό που ζει, κι αυτό που ζει είναι κάτι που προκάλεσε εγώ. Ζω μια τρέλα όπως καταλαβαίνετε και δεν ξέρω τι να κάνω.

Θα ήθελα τις απόψεις σας. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κόψω εντελώς επαφή και τον αφήσω να το λύσει μόνος του και να το ξεπεράσει, γιατί τον λυπάμαι. Από την άλλη, είμαι άρρωστη όλον αυτόν τον καιρό. Και ήδη αδιαφόρησα για μια καλή γνωριμία που μου προέκυψε αυτό το διάστημα γιατί η ψυχολογία μου είναι τόσο πεσμένη που δεν έχω κουράγιο.

Δεν δίνω καμία πιθανότητα να ξαναγυρίσω, είναι απόφαση οριστική για μένα. Δεν τον βλέπω πια ερωτικά. Για μένα αυτή η σχέση έχει τελειώσει. Απλά δεν ξέρω πως να τον διαχειριστώ, ώστε να σταματήσει να με κάνει τόσο χάλια η κατάστασή του.

Ευχαριστώ πολύ,
Ράνια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr