Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Άρχισε να μου λέει ότι πιέζεται, ότι δεν είναι και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό…”

Beautiful, pensive woman wearing leather jacket sitting at Trafalgar Square in London and using smart phone, waiting for someone. Autumn season. National Gallery in the background.

Καλησπέρα!
Είμαι σε μια σχέση εδώ και ένα χρόνο με κάποιον αρκετά μικρότερό μου. Όλα καλά, όλα ωραία μέχρι στιγμής. Κανένα πρόβλημα.

Τις τελευταίες μέρες όμως ήταν κάπως περίεργος. Λίγο πεσμένος, λίγο εκνευρισμένος. Όταν ρώτησα τι συμβαίνει, άρχισε να μου λέει ότι πιέζεται, ότι δεν είναι και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, ότι δεν φταίω εγώ, ότι είναι δικό του θέμα και θα το λύσει …και κάτι τέτοια.

Δεν έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μας. Συναντιόμαστε κανονικά, η συμπεριφορά του είναι η ίδια, αλλά αυτή η κουβέντα εμένα με έχει προβληματίσει αρκετά. Δεν είμαι πιεστική σύντροφος, μου το παραδέχτηκε κι ο ίδιος. Είναι δικό του το θέμα, είπε. Όμως, σαν κάτι να έσπασε μέσα μου.

Δεν ξέρω… Μήπως πρέπει να φύγω; Μήπως τελικά η διαφορά ηλικίας (είναι 7 χρόνια μικρότερός μου) είναι και αυτή που κατά βάθος τον προβηματίζει; Ίσως, το ότι όλοι του οι φίλοι είναι ελεύθεροι και θέλει κι αυτός; Δεν ξέρω. Καταλαβαίνω ότι από τη μία δεν θέλει να χαλάσει αυτή τη σχέση γιατί περνάμε όμορφα, από την άλλη κάτι τον πιέζει.

Τι να κάνω; Δεν θέλω να κάνω κι άλλη κουβέντα. Μήπως πρέπει να φύγω εγώ; Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η φάση με έριξε. Πίστευα ότι είμαστε σε φάση να πάμε παρακάτω και τώρα νιώθω ότι κάνουμε βήματα προς τα πίσω.

Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Μαρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr